Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Πώς το στέγνωμα των μαλλιών μπορεί να σου προσθέσει χρόνια
ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς το στέγνωμα των μαλλιών μπορεί να σου προσθέσει χρόνια

  Η καλή υγεία και εμφάνιση των μαλλιών είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αυτοπεποίθηση μας. Για αυτό, έχει ιδιαίτερη σημασία το πώς τα φροντίζουμε μετά το μπάνιο και κατά το στέγνωμα ώστε να έχουν την επιθυμητή εμφάνιση. Θα σου περνούσε από το μυαλό ότι κάτι τόσο απλό όπως το πως επιλέγεις να στεγνώνεις τα μαλλιά […]

 

Πώς το στέγνωμα των μαλλιών μπορεί να σου προσθέσει χρόνια

Η καλή υγεία και εμφάνιση των μαλλιών είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αυτοπεποίθηση μας. Για αυτό, έχει ιδιαίτερη σημασία το πώς τα φροντίζουμε μετά το μπάνιο και κατά το στέγνωμα ώστε να έχουν την επιθυμητή εμφάνιση.

Θα σου περνούσε από το μυαλό ότι κάτι τόσο απλό όπως το πως επιλέγεις να στεγνώνεις τα μαλλιά σου μπορεί να προσθέσει χρόνια; Και όμως, ο τρόπος που κρατάς το πιστολάκι και την βούρτσα, όπως και οι κινήσεις πάνω στα μαλλιά κατά το στέγνωμα είναι καθοριστικές. Υπάρχουν θεωρίες που αποδεικνύουν αυτό το φαινόμενο και προτείνουν λύσεις, ώστε το πιστολάκι να μην αποτελέσει ποτέ ξανά λόγο για να μεγαλοδείχνεις.

Τα πράγματα είναι απλά. Σύμφωνα με τη θεωρία που διαβάσαμε στο Pure Wow, αρκετές γυναίκες όταν στεγνώνουν τα μαλλιά τους με βούρτσα, συνήθως τα χτενίζουν προς τα πίσω, κρατώντας τη βούρτσα οριζόντια. Με αυτόν τον τρόπο τα φέρνουν όλα πίσω. Οι άκρες, όμως, γυρίζουν έχοντας ως αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα look ξεπερασμένο, που παραπέμπει σε παλαιότερες δεκαετίες- πράγμα που καμία μας δεν θέλει και δεν εύχεται.

Τι πρέπει να κάνεις; Δοκίμασε να στεγνώνεις τα μαλλιά σου κρατώντας τη βούρτσα οριζόντια μόνο όταν είναι κοντά στις ρίζες των μαλλιών σου. Επίσης, καθώς στεγνώνεις στρίβε τη ελαφρά με κάθετη πλευρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται περισσότερος όγκος και τα μαλλιά να αποκτούν μία ανάλαφρη κίνηση, όπως αρμόζει σε ένα νεανικό look.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις