Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Πώς πας μωρή πουτ… έτσι σε ιερό χώρο» – Το άγριο ξέσπασμα της Τούνη μετά τον σάλο με τη φωτογραφία
LIFESTYLE

«Πώς πας μωρή πουτ… έτσι σε ιερό χώρο» – Το άγριο ξέσπασμα της Τούνη μετά τον σάλο με τη φωτογραφία

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο προκάλεσε σάλο. Η πρώην παίκτρια του «My style rocks» ποζάρει ως μοντέλο και τα σχόλια ήταν πολύ σκληρά. Λίγες ημέρες μετά, η Ιωάννα Τούνη επιστρέφει με τη φωτογραφία «πειραγμένη». Η ίδια πόζα στο μνημείο, μονάχα που αυτή τη φορά η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και […]

Τούνη Ιωάννα 0

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο προκάλεσε σάλο.

Η πρώην παίκτρια του «My style rocks» ποζάρει ως μοντέλο και τα σχόλια ήταν πολύ σκληρά.

Λίγες ημέρες μετά, η Ιωάννα Τούνη επιστρέφει με τη φωτογραφία «πειραγμένη».

Η ίδια πόζα στο μνημείο, μονάχα που αυτή τη φορά η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και τα πόδια της καλυμμένα από ένα τζιν παντελόνι.

«Καλύτερα τώρα;» γράφει;

Πριν από λίγες μέρες, είχα δημοσιεύσει στο προφίλ μου μια φωτογραφία από το ταξίδι μου στο Βερολίνο, στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Το μνημείο κτίστηκε το 2005 για να τιμήσει τη μνήμη των εκατομμυρίων Εβραίων που δολοφονήθηκαν και κυνηγήθηκαν βάναυσα από το ναζιστικό καθεστώς στη Γερμανία.

Ορισμένες χυδαίες αντιδράσεις που ακολούθησαν, με σοκάρουν και με προβληματίζουν. Σχόλια όπως «Γυμνή με ανοιχτά τα πόδια η Τούνη στο μνημείο ολοκαυτώματος».

«Πώς πας μωρή πουτ… έτσι σε ιερό χώρο», «Αυτό είναι το ποιόν σου», «Η πουτ… με το βρακί πήγε στο μνημείο» κλπ κλπ… με κάνουν να λυπάμαι και να οργίζομαι.

Γιατί το μίσος και η χολή έχουν να κάνουν με το ντύσιμό μου και αντανακλούν εκείνη τη νοοτροπία που θεωρεί ότι η γυναίκα που ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο, «μολύνει» τον χώρο στον οποίο βρίσκεται.

Είναι εκείνη η νοοτροπία που ταυτίζει το ήθος μίας γυναίκας, με αυτό που φοράει.

Πραγματικά λυπάμαι πολύ για την υποκρισία και το σεξιστικό μίσος μερικών ανθρώπων. Ππαρά την τεράστια υποστήριξη που πήρα από ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζω, κάτω από την φωτογραφία… και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!.

Αυτό που με στεναχωρεί, είναι πως θεωρείται βεβήλωση, αίσχος και ντροπή να φαίνονται «γυμνά» τα πόδια μιας γυναίκας, και προκλητική μια στάση, με τα πόδια στην ανάταση!

Αρρωστημένα σεξιστικά σχόλια, από ανθρώπους που θεωρούν «φτηνό» το γυναικείο σώμα & από δημοσιογράφους που «διψούν» για ανθρωποφαγία ώστε να ανεβάσουν τα κλικ στα άρθρα τους!

Δεν ντρέπομαι να φαίνεται το «γυμνό» δέρμα μου και να ντύνομαι με τον τρόπο που θέλω… Αγαπώ που είμαι γυναίκα!

Το λυπηρό παρελθόν, που σεβόμαστε και που οφείλουμε να γνωρίζουμε, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ…

Ευελπιστώ όμως πως το «πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα ντυμένη», για να είναι «αποδεκτή», να μην δέχεται χυδαιολογίες, bullying και εκφοβισμό, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!», αναφέρει η πρώην παίκτρια του «My style rocks».

https://www.instagram.com/j.touni/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις