Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Πώς ο βασιλικός μπορεί να σου χαρίσει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα
ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς ο βασιλικός μπορεί να σου χαρίσει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα

Ο βασιλικός δεν αποτελεί μυστικό της επιτυχίας αποκλειστικά στον χώρο της μαγειρικής. Οι ευεργετικές ιδιότητες που υπόσχεται είναι σε θέση να βελτιώσουν και την εξωτερική εμφάνιση μίας γυναίκας, καθώς συμβάλλουν στην διατήρηση μίας λαμπερής επιδερμίδας. Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που προσφέρει είναι ότι προλαμβάνει την ακμή και τα σπυράκια. Τα φύλλα του βασιλικού αποτρέπουν […]

Πώς ο βασιλικός μπορεί να σου χαρίσει λαμπερή και υγιής επιδερμίδα

Ο βασιλικός δεν αποτελεί μυστικό της επιτυχίας αποκλειστικά στον χώρο της μαγειρικής. Οι ευεργετικές ιδιότητες που υπόσχεται είναι σε θέση να βελτιώσουν και την εξωτερική εμφάνιση μίας γυναίκας, καθώς συμβάλλουν στην διατήρηση μίας λαμπερής επιδερμίδας.

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που προσφέρει είναι ότι προλαμβάνει την ακμή και τα σπυράκια.

Τα φύλλα του βασιλικού αποτρέπουν την εκδήλωση της ακμής καθώς καθαρίζουν το αίμα σας με την αφαίρεση των τοξινών.

Περιέχουν αντι-βακτηριακούς και αντιμυκητιασιακούς παράγοντες και μπορούν να εφαρμοστούν ως πάστα αναμεμειγμένα με σανταλόξυλο ή ροδόνερο για την πρόληψη της φλεγμονής.

Τα φύλλα του βασιλικού είναι ευεργετικά για το δέρμα του προσώπου, καθώς αυτό περιλαμβάνει πολλά ευαίσθητα σημεία, στα οποία πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή.Πιο συγκεκριμένα, το τρίψιμο αποξηραμένων φύλλων βασιλικού στο πρόσωπό, βελτιώνει το δέρμα με πολλούς τρόπους, δίνοντας μια νεότερη και πιο φρέσκια εμφάνιση.

Εφαρμόζοντας, επομένως, μια πάστα από φύλλα βασιλικού στο πρόσωπο και το λαιμό σας βελτιώνετε τον τόνο του δέρματος και με ένα μόνο φυσικό υλικό, είστε σε θέση πλέον να αποκτήσετε μια πληθώρα απο ευεργετικές ιδιότητες χωρίς ιδιαίτερο κόστος και χρόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις