Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Πώς βλέπει ο ξένος Τύπος το «ολιστικό» σχέδιο ανάπτυξης
ΚΟΣΜΟΣ

Πώς βλέπει ο ξένος Τύπος το «ολιστικό» σχέδιο ανάπτυξης

O ξένος Τύπος σχολιάζει το αναπτυξιακό σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα. Το περιοδικό Focus στην ιστοσελίδα του επισημαίνει ότι: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλά στη βουλή της Αθήνας. Τη Δευτέρα, λιγότερο από 100 μέρες πριν από την προγραμματισμένη ολοκλήρωση του τελευταίου προγράμματος στήριξης ο Έλληνας πρωθυπουργός παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες του αναπτυξιακού προγράμματος. Τώρα η χώρα θα μπορεί […]

O ξένος Τύπος σχολιάζει το αναπτυξιακό σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα.

Το περιοδικό Focus στην ιστοσελίδα του επισημαίνει ότι: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλά στη βουλή της Αθήνας. Τη Δευτέρα, λιγότερο από 100 μέρες πριν από την προγραμματισμένη ολοκλήρωση του τελευταίου προγράμματος στήριξης ο Έλληνας πρωθυπουργός παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες του αναπτυξιακού προγράμματος. Τώρα η χώρα θα μπορεί να θέσει νέους στόχους για να βγει από την πολυετή κρίση, είπε ο Τσίπρας στην Αθήνα. Η Ελλάδα θα γίνει και πάλι μια κανονική χώρα».

Διαβάστε ακόμα: Τσακαλώτος: «Ναι στην ενισχυμένη παρακολούθηση»

Για το ίδιο θέμα ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας (BR) αναφέρει ότι «την Πέμπτη οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αναμένεται να ανοίξουν τον δρόμο προκειμένου η ελληνική κυβέρνηση να μπορέσει να σταθεί μετά τις 20 Αυγούστου όσο το δυνατόν περισσότερο στα πόδια της. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται, λίγο πριν το τέλος ένα ακόμη πακέτο βοήθειας δισεκατομμυρίων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις