Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πύθωνας πέντε μέτρων εντοπίστηκε να… κόβει βόλτες (pic-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Πύθωνας πέντε μέτρων εντοπίστηκε να… κόβει βόλτες (pic-vid)

Θηλυκός πύθωνας Bιρμανίας, μήκους 5,1 μέτρων και βάρους σχεδόν 60 κιλών, εντοπίστηκε να… κόβει βόλτες σε υδροβιότοπο στη Φλόριντα. Το θέαμα, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε τον απόλυτο τρόμο. Το φίδι είναι το μεγαλύτερο που έχει εντοπιστεί από ειδική ομάδα που προσπαθεί να ελέγξει τους πληθυσμούς των Βιρμανικών φιδιών που έχουν κατακλύσει τη Φλόριντα τα τελευταία […]

Θηλυκός πύθωνας Bιρμανίας, μήκους 5,1 μέτρων και βάρους σχεδόν 60 κιλών, εντοπίστηκε να… κόβει βόλτες σε υδροβιότοπο στη Φλόριντα.

Το θέαμα, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε τον απόλυτο τρόμο.

Το φίδι είναι το μεγαλύτερο που έχει εντοπιστεί από ειδική ομάδα που προσπαθεί να ελέγξει τους πληθυσμούς των Βιρμανικών φιδιών που έχουν κατακλύσει τη Φλόριντα τα τελευταία 50 χρόνια.

Οι αρχές εικάζουν ότι οι πύθωνες είχαν εισαχθεί ως κατοικίδια και στη συνέχεια, όταν οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούσαν να τα ελέγξουν, τα άφησαν ελεύθερα στους υδροβιότοπους, όπου τα τεράστια ερπετά πολλαπλασιάστηκαν σημαντικά.

Οι ειδικοί που έπιασαν το ερπετό, σημείωσαν ότι αν δεν το είχαν σκοτώσει, θα μπορούσε να σφίξει μέχρι θανάτου έναν ενήλικα άνδρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις