Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Πόνος στη μέση – Αυτές οι δύο στάσεις ύπνου θα βοηθήσουν (pics)
ΥΓΕΙΑ

Πόνος στη μέση – Αυτές οι δύο στάσεις ύπνου θα βοηθήσουν (pics)

Ο καλός ύπνος είναι απαραίτητος για να αναπληρώνουμε καθημερινά ενέργεια, για όσους όμως ταλαιπωρούνται από πόνους στη μέση, το θέμα ύπνος μπορεί να γίνει βασανιστήριο. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν για πολλές ώρες ακίνητοι ενώ κοιμούνται, είναι σημαντικό η στάση του ύπνου να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο επιβαρυντική για τη σπονδυλική στήλη και δη για τη […]

Ο καλός ύπνος είναι απαραίτητος για να αναπληρώνουμε καθημερινά ενέργεια, για όσους όμως ταλαιπωρούνται από πόνους στη μέση, το θέμα ύπνος μπορεί να γίνει βασανιστήριο.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν για πολλές ώρες ακίνητοι ενώ κοιμούνται, είναι σημαντικό η στάση του ύπνου να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο επιβαρυντική για τη σπονδυλική στήλη και δη για τη μέση.

Πότε πρέπει να χειρουργηθεί ο θυρεοειδής;

Αν αντιμετωπίζετε κι εσείς πόνους στη μέση, βασικός σας στόχος στον ύπνο πρέπει να είναι να διατηρείτε τη σπονδυλική σας στήλη σε ουδέτερη θέση.

Αυτό μπορείτε να το πετύχετε με δύο τρόπους:

1. Στο πλάι, με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα γόνατα

2. Ανάσκελα, με ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα

Φροντίστε επίσης το μαξιλάρι σας να παρέχει επαρκή υποστήριξη στον αυχένα ώστε να μειώσετε ακόμη περισσότερο την καταπόνηση της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις