Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για τον θάνατο του 52χρονου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για τον θάνατο του 52χρονου

Σφοδρή επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση μετά τον θάνατο του 52χρονου Αλέξανδρου Σταματιάδη. Η ανακοίνωση από το αρμόδιο Υπουργείο, μετά την τραγική κατάληξη, έχει ως εξής: «Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η σύλληψη των […]

Σφοδρή επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση μετά τον θάνατο του 52χρονου Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Η ανακοίνωση από το αρμόδιο Υπουργείο, μετά την τραγική κατάληξη, έχει ως εξής: «Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Στον αντίποδα, η κυβέρνηση δέχεται τα… πυρά της αντιπολίτευσης.

Διαβάστε ακόμα

Θρήνος: «Έσβησε» το 52χρονο θύμα της ληστείας στην Κηφισιά

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία κάλεσε την κυβέρνηση να καταργήσει τον καταστροφικό, όπως τον χαρακτηρίζει, νόμο Παρασκευόπουλου.

«Ο θάνατος του Αλέξανδρου Σταματιάδη, που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από ληστές μέσα στο σπίτι του, συγκλονίζει κάθε πολίτη. Και υπογραμμίζει, δυστυχώς, με τον πιο τραγικό τρόπο την ανασφάλεια που νιώθουν πια οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ακόμη και μέσα στα σπίτια τους. Απευθύνουμε μια ακόμη έκκληση στην Κυβέρνηση να αναθεωρήσει -έστω και τώρα- την πολιτική της στον τομέα της ασφάλειας.

Να καταργήσει τον καταστροφικό νόμο Παρασκευόπουλου με τον οποίο αποφυλακίστηκαν χιλιάδες εγκληματίες. Να αυξήσει τις περιπολίες των αστυνομικών στους δρόμους. Να ενισχύσει την ομάδα Δίας και να επανασυστήσει την Ομάδα “Δέλτα”. Να πράξει από τώρα, με απλά λόγια, όσα αυτονόητα πρέπει να γίνουν. Η ασφάλεια των πολιτών είναι ιερή υποχρέωση της Πολιτείας και προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας».

Διαβάστε ακόμα

Σχόλιο… έπος της Καρακώστα – «Κάγκελο» ο Σταθάκης!

Η ανακοίνωση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής

Τη βαθιά της θλίψη εξέφρασε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Στην ανακοίνωσή της υπογράμμισε ότι ενώνει την αγωνία και τη φωνή της «με αυτή των πολιτών της χώρας που είναι καθημερινά στο έλεος σκληρών κακοποιών και βιώνουν την ανασφάλεια από την ανεξέλεγκτη δράση εγκληματικών οργανώσεων, που εισβάλουν στα σπίτια ανύποπτων πολιτών, ανεξάρτητα εισοδήματος και ληστεύουν, δολοφονούν, τραυματίζουν σωματικά και ψυχικά αθώους ανθρώπους.

«Είναι πρωτοφανές, σε ευρωπαϊκή χώρα, να απελευθερώνονται μαζικά χιλιάδες ποινικοί κρατούμενοι, ακόμα και επικίνδυνοι εγκληματίες χωρίς καμιά πρόνοια για την επόμενη μέρα. Δικαιολογημένη η οργή για τους υπουργούς της  που προκαλούν με δηλώσεις για μείωση της εγκληματικότητας. Ούτε τσίπα ούτε ντροπή… Το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια στη δουλειά, στο δρόμο, στο σπίτι είναι αδιαπραγμάτευτο. Είναι ευθύνη της Κυβέρνησης να το διασφαλίσει. Με σχέδιο, δράση, πράξεις και  όχι λόγια».

Διαβάστε ακόμα

«Ωμός» ο Βενιζέλος: «Τους ενδιαφέρει μόνο η διατήρηση στην εξουσία»

Το tweet του επικεφαλής του Ποταμιού

Την οδύνη του εξέφρασε και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. «Δεν άντεξε τελικά ο Αλέξανδρος Σταματιάδης. Άλλη μια μαύρη σελίδα στον βαρύ τόμο της εγκληματικότητας που μαστίζει την κοινωνία. Άλλη μια θανατηφόρα παρενέργεια της ιδεοληψίας υπουργών τύπου Τόσκα & Παρασκευόπουλου. Συλλυπητήρια στη γυναίκα, τα τρία παιδιά του, τους φίλους του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις