Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πρώην υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ εκβίασε γνωστό δικηγόρο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ εκβίασε γνωστό δικηγόρο

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση εκβιασμού γνωστού δικηγόρου από έναν πρώην υποψήφιο βουλευτή των ΑΝΕΛ και έναν λογιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost. gr, όλα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες όταν ο πολιτευτής μαζί με τον λογιστή πλησίασαν τον δικηγόρο λέγοντάς του πως έχει μπει στο «στόχαστρο» του ΣΔΟΕ και αναμένεται να του επιβληθούν κυρώσεις. Του ζήτησαν 2.000 […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση εκβιασμού γνωστού δικηγόρου από έναν πρώην υποψήφιο βουλευτή των ΑΝΕΛ και έναν λογιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost. gr, όλα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες όταν ο πολιτευτής μαζί με τον λογιστή πλησίασαν τον δικηγόρο λέγοντάς του πως έχει μπει στο «στόχαστρο» του ΣΔΟΕ και αναμένεται να του επιβληθούν κυρώσεις.

Του ζήτησαν 2.000 ευρώ για να τον βοηθήσουν, αλλά ο γνωστός δικηγόρος κατάλαβε ότι πρόκειται για εξαπάτηση με αποτέλεσμα να καταγγείλει το περιστατικό τόσο στην αστυνομία όσο και την εισαγγελία.

Διαβάστε ακόμα

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε θάλασσα

Οι αστυνομικοί του έδωσαν το ζητηθέν ποσό με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Έτσι έκλεισε ραντεβού με τους εκβιαστές τους, τους πλήρωσε και στη συνέχεια συνέλαβε τον λογιστή αναζητώντας τον πρώην υποψήφιο βουλευτή.

«Το θέμα το γνωρίζω και δυστυχώς έχουν υπάρξει ανάλογα κρούσματα και στο παρελθόν με θύματα δικηγόρους. Ευτυχώς όμως όχι πολλά. Εμείς είμαστε στο πλευρό του συναδέλφου και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε σε περίπτωση που χρειαστεί. Το θέμα βέβαια τώρα βρίσκεται στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές», επεσήμανε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Άρης Ροζάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις