Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Προσοχή: 24ωρη απεργία σήμερα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσοχή: 24ωρη απεργία σήμερα

Σε 24ωρη απεργία προχωρά σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της ΕΕΣΣΤΥ. Τρένα και προαστιακός σιδηρόδρομος θα μείνουν ακινητοποιημένα, ενώ δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας Αεροδρόμιο και αντίστροφα. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, στο «ξεπούλημα του σιδηροδρόμου και την παράδοση όλων των αξιόλογων περιουσιακών […]

Σε 24ωρη απεργία προχωρά σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της ΕΕΣΣΤΥ.

Τρένα και προαστιακός σιδηρόδρομος θα μείνουν ακινητοποιημένα, ενώ δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, στο «ξεπούλημα του σιδηροδρόμου και την παράδοση όλων των αξιόλογων περιουσιακών στοιχείων της χώρας, με σκανδαλώδεις όρους, στα χέρια ξένων επενδυτών».

Έπεσε ξύλο μεταξύ των οδηγών

«Ως σιδηροδρομικοί θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προβάλλουμε τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο -ενιαίο- δημόσιο σιδηρόδρομο προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας.

Ζητάμε τώρα να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του σιδηροδρόμου».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις