Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Προβλήματα για τον Ρομάν Αμπράμοβιτς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προβλήματα για τον Ρομάν Αμπράμοβιτς

Προβλήματα με τη βρετανική βίζα του αντιμετωπίζει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς. Οι Αρχές της χώρας του ζήτησαν να αποκαλύψει την προέλευση των κεφαλαίων του, ώστε να του την παρατείνουν. Στον αντίποδα, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, τόνισε πως δεν έχει να κάνει με το Κρεμλίνο η εν λόγω υπόθεση. Διαβάστε ακόμα: Νέα εποχή στην Άρσεναλ […]

Προβλήματα με τη βρετανική βίζα του αντιμετωπίζει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Οι Αρχές της χώρας του ζήτησαν να αποκαλύψει την προέλευση των κεφαλαίων του, ώστε να του την παρατείνουν.

Στον αντίποδα, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, τόνισε πως δεν έχει να κάνει με το Κρεμλίνο η εν λόγω υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα: Νέα εποχή στην Άρσεναλ (pic)

«Δεν είναι δικό μας ζήτημα. Προβάλλονται ορισμένες απαιτήσεις και προφανώς στην περίπτωση αυτή ο ερωτώμενος και όχι εμείς, πρέπει να βγάλει τα αναγκαία συμπεράσματα για το αν οι απαιτήσεις αυτές είναι νόμιμες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Στην παρούσα φάση μελετάμε εκ νέου πώς λειτουργεί το σύστημα και προβαίνουμε σε περαιτέρω ελέγχους των επενδυτών, που έχουν φθάσει στο βασίλειο με όρους που υπήρχαν προ της μεταρρύθμισης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Τερέζα Μέι.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στη νομοθεσία από το 2015, σημαίνουν ότι η αίτηση που έχει υποβάλει ο Αμπράμοβιτς για την παράταση της βίζας του θα αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη αυστηρότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις