Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πρεμιέρα για το My Style Rocks: Τα… γυναικεία βλέμματα και η ξαφνική αδιαθεσία παίκτριας (vid)
LIFESTYLE

Πρεμιέρα για το My Style Rocks: Τα… γυναικεία βλέμματα και η ξαφνική αδιαθεσία παίκτριας (vid)

Το My Style Rocks ξεκίνησε, ωστόσο δεν έλειψαν τα απρόοπτα Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλησπέρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας με τη βοήθεια του Δημήτρη Αργυρόπουλου, του Στέλιου Κουδουνάρη και της Μπέττυς Μαγγίρα. «Καλωσήρθατε στο My style Rocks, την πιο μοδάτη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Επιστρέψαμε πιο ανανεωμένοι, […]

My Style Rocks

Το My Style Rocks ξεκίνησε, ωστόσο δεν έλειψαν τα απρόοπτα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλησπέρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας με τη βοήθεια του Δημήτρη Αργυρόπουλου, του Στέλιου Κουδουνάρη και της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Καλωσήρθατε στο My style Rocks, την πιο μοδάτη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Επιστρέψαμε πιο ανανεωμένοι, κεφάτοι και φυσικά με στυλ. Η εκπομπή που όλοι αγαπήσαμε είναι και πάλι εδώ. Εύχομαι να γίνει η καθημερινή μας συνήθεια», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην έναρξη του My style rocks και υποδέχτηκε στην πασαρέλα αρχικά την κριτική επιτροπή και έπειτα τις 11 διαγωνιζόμενες.

Και αρχίσαμε…

Η Έφη Αναστασοπούλου ετοιμάστηκε για τον Λευκό Οίκο, οπού θα συνόδευε τον κατά 22 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγο της πρωθυπουργό της Ιταλίας.

Όταν η Τάνια Κοφινιώτη προσπάθησε να της εξηγήσει πως θεωρούσε πως η εμφάνιση αυτή τη μεγαλώνει η Τάνια δεν κρατήθηκε. «Μου κάνει λίγο σαν κοστούμι… σαν να ντύθηκε λίγο πιο μεγάλη ηλικιακά», είπε και προκάλεσε την αντίδραση της συμπαίκτριας της.

«Μισό λεπτό να εξηγήσω κάτι. Εγώ αυτά τα βάζω και στην προσωπική μου ζωή, είναι η τσάντα μου, το παπούτσι μου, είναι δικά μου όλα, δεν έχω δανειστεί από κανέναν και δεν φοράω ποτέ κοστούμια. Δεύτερον, έχω συνδυάσει τα πάντα χρωματικά και με ποιότητες»

«Δεν είπα ότι φοράς κοστούμι, αλλά ότι όλο το ντύσιμο που παραπέμπει σε πιο μεγάλη ηλικιακά και είσαι πιο φρέσκια. Θα «κατέβαζα» κάποια στοιχεία.»

«Επειδή εργάζομαι και σε γραφείο παράλληλα, πρέπει να δείχνω και ένα πιο σοβαρό προφίλ στη ζωή μου», συνέχισε η Έφη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναγκάστηκε να διακόψει την κριτική της Μαρίας Λέκα για την Τάνια Κοφινιώτη όταν παρατήρησε την αδιαθεσία της Χριστίνας Παπαδέλη. Η παίκτρια με τη βοήθεια ανθρώπου της παραγωγής οδηγήθηκε στα παρασκήνια μέχρι να νιώσει καλύτερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις