Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Πρεμιέρα” για το Εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Πρεμιέρα” για το Εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ

Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον ΙΙ». Από τις 8 το πρωί αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν τα νοικοκυριά και οι ενδιαφερόμενοι των περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας. Την επόμενη Δευτέρα η ηλεκτρονική διεύθυνση exoikonomisi.ypen.gr θα δέχεται αιτήσεις από τις περιφέρειες […]


Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον ΙΙ».

Από τις 8 το πρωί αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν τα νοικοκυριά και οι ενδιαφερόμενοι των περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας.

Την επόμενη Δευτέρα η ηλεκτρονική διεύθυνση exoikonomisi.ypen.gr θα δέχεται αιτήσεις από τις περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης.

Εντολή «σοκ» της Κομισιόν, για όσους έχουν χρέη στη ΔΕΗ

Τέλος, από τη Δευτέρα 2 Απριλίου τα νοικοκυριά σε Αττική και Νότιο Αιγαίο θα μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Εξοικονομώ κατ’ οίκον.

Την απόφαση η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ανά περιφέρειες ελήφθη μετά την κατάρρευση της πλατφόρμας λόγω υπερφόρτωσης.

Μέσα σε λίγες ώρες έγιναν 1,5 εκατομμύριο προσπάθειες εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για το Εξοικονομώ κατ΄ Οίκον.

Όπως διαπιστώθηκε συγκεκριμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιχειρούσαν ταυτόχρονη είσοδο με πλήθος διαφορετικών κωδικών, κάτι που ερευνάται.

Οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου ποσού στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ».

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, το ποσό επαρκεί για 40.000 δικαιούχους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις