Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης: Πάρτε το χαμπάρι, άλλοι παπάδες ήρθανε άλλα χαρτιά βαστούν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Πάρτε το χαμπάρι, άλλοι παπάδες ήρθανε άλλα χαρτιά βαστούν

«Η χώρα θα βγει από την κρίση και θα είναι και ντάλα καλοκαίρι, Αύγουστος θα είναι». Με αυτή την φράση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης περιέγραψε την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο. Στην τοποθέτηση του στην Ολομέλεια επί του προϋπολογισμού του 2018 ο Παύλος Πολάκης απευθύνθηκε στην πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας να […]

«Η χώρα θα βγει από την κρίση και θα είναι και ντάλα καλοκαίρι, Αύγουστος θα είναι».

Με αυτή την φράση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης περιέγραψε την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Στην τοποθέτηση του στην Ολομέλεια επί του προϋπολογισμού του 2018 ο Παύλος Πολάκης απευθύνθηκε στην πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας να μην τρέφει όνειρα θερινής νυχτός πως θα επιστρέψει στην εξουσία.

«Δεν προσκυνήσαμε τον Ιούλιο του 2015, υπογράψαμε ένα αξιοπρεπή συμβιβασμό, για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση που εσείς δημιουργήσατε, και από την διαπλοκή που βυσσοδόμησε για 30 χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, τονίζοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το 2019.

Εξαπολύοντας επίθεση σε μερίδα ΜΜΕ ο Παύλος Πολάκης μίλησε για αντιπολίτευση πληρωμένων πρωτοσέλιδων και ανθρώπων που έχουν χάσει την πρόσβαση στην εξουσία και λυσσάνε να επανέλθουν.

«Με τα πρωτοσέλιδα που βγάζουν οι εφημερίδες του κ. Μαρινάκη, το πρώην συγκρότημα Λαμπράκη, το Πρώτο Θέμα του κ. Αναστασιάδη, που ακόμη να φέρει τα 5 εκατομμύρια, στο τέλος θα πιστέψετε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα στην κοινωνία».

Με έμμεσο τρόπο, ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης σχολίασε αφενός και την κόντρα των τελευταίων ημερών με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο αφετέρου στέλνοντας ουσιαστικά και μήνυμα προς τα έδρανα των «γαλάζιων» βουλευτών, λέγοντας πως «επειδή τις τελευταίες μέρες έχω διαλόγους στα δίκτυα με την εκκλησία, πάρτε το χαμπάρι, άλλοι παπάδες ήρθανε άλλα χαρτιά βαστούν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις