Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολάκης για υπόθεση Μπεσκένη: “Εκεί που μας χρωστούσαν, δεν θα μας πάρουν και το βόδι”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολάκης για υπόθεση Μπεσκένη: “Εκεί που μας χρωστούσαν, δεν θα μας πάρουν και το βόδι”

Γεμάτος ειρωνεία σχολίασε ο Παύλος Πολάκης την καταδίκη του και την μετά θάνατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη. Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε πριν λίγο την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη μετά τις δημόσιες καταγγελίες του κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, […]

Πολάκης για υπόθεση Μπεσκένη Εκεί που μας χρωστούσαν, δεν θα μας πάρουν και το βόδι

Γεμάτος ειρωνεία σχολίασε ο Παύλος Πολάκης την καταδίκη του και την μετά θάνατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη.

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε πριν λίγο την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη μετά τις δημόσιες καταγγελίες του κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έχασε τη ζωή του από καρδιακή προσβολή το 2017.

Το δικαστήριο επέβαλε να καταβληθεί χρηματική αποζημίωση εκ μέρους του κ. Πολάκη στην οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Η υπόθεση αφορούσε τους ισχυρισμούς που έκανε ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή, ότι ο πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είχε στείλει μέσω του διευθυντή του στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίστα με 25 άτομα για να διοριστούν στο Κέντρο, μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, ο Βασίλης Μπεσκένης δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ωστόσο, ο ίδιος ο κ. Πολάκης δεν τα παρατάει τόσο εύκολα, όπως φαίνεται από την τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη

«Οργίασαν πάλι σήμερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη «μετά θάνατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη» υπευθύνου του Γραφείου τύπου του Άδωνη Γεωργιάδη όταν ήταν Υπουργός υγείας.

Μην βιάζεστε.

Δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την αγωγή που μου έκανε λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του (όπως σταμάτησα να ασχολούμαι και με έναν εκδότη όταν έμαθα πως έπασχε από κακοήθεια) .

Από τη στιγμή όμως που κάποιοι το συνεχίζουν θα το κάνω στο εφετείο ! Εκεί που μας χρώσταγαν δεν θα μας πάρουν και το βόδι……

Μόνο αυτό ως απάντηση ,τα αλλά εκεί που πρέπει ….».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις