Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για τον τραυματισμό της δικηγόρου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για τον τραυματισμό της δικηγόρου

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τον τραυματισμό της 55χρονης δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Η γυναίκα που διαμένει στα Εξάρχεια, τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο […]

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τον τραυματισμό της 55χρονης δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Η γυναίκα που διαμένει στα Εξάρχεια, τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Παράλληλα, η εισαγγελία άσκησε και ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για το αδίκημα του εμπρησμού από πρόθεση.

Το συγκεκριμένο αδίκημα αφορά στο κάψιμο ενός αυτοκινήτου στα Εξάρχεια.

Στο μεταξύ, στην εισαγγελία οδηγήθηκαν οι 12 συλληφθέντες. Οι 10 από αυτούς θα  οδηγηθούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, προκειμένου να δικαστούν για πλημμελήματα, όπως επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση και παράνομη κατοχή φωτοβολίδων.

Οι υπόλοιποι, που αντιμετωπίζουν κακουργηματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της κατοχής εκρηκτικών υλών, θα οδηγηθούν σε ανακριτή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις