Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Πεντακάθαρο” το σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη
ΕΛΛΑΔΑ

“Πεντακάθαρο” το σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη

“Πεντακάθαρο” ήταν το σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη Οι Εισαγγελείς Διαφθοράς πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα ωστόσο δεν βρήκαν κάτι ενοχοποιητικό. Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να ήταν σχεδόν αναμενόμενη στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ενώ πηγές από το Εφετείο τονίζουν πως η «άδεια οικία» επιβεβαιώνει τις αρμόδιες αρχές ότι «ο κ.Μανιαδάκης ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό». Ο κ. Μανιαδάκης θα βρεθεί τις […]

Έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

“Πεντακάθαρο” ήταν το σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη

Οι Εισαγγελείς Διαφθοράς πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα ωστόσο δεν βρήκαν κάτι ενοχοποιητικό.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να ήταν σχεδόν αναμενόμενη στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ενώ πηγές από το Εφετείο τονίζουν πως η «άδεια οικία» επιβεβαιώνει τις αρμόδιες αρχές ότι «ο κ.Μανιαδάκης ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό».

Ο κ. Μανιαδάκης θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου το οποίο καλείται να κρίνει αν θα παραμείνει ή όχι σε ισχύ η διάταξη των εισαγγελέων για απαγόρευση εξόδου του από την χώρα.

Νομικοί κύκλοι συνδέουν την σημερινή ενέργεια των εισαγγελέων διαφθοράς για έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη με τις χθεσινές δηλώσεις του ότι του ασκούνται πιέσεις προκειμένου να κατονομάσει τρία πολιτικά πρόσωπα τα οποία χρηματίστηκαν από την Novartis.

Χθες ο Νίκος Μανιαδάκης είχε πει, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, ότι από τους εισαγγελείς διαφθοράς του ζητήθηκε να κατονομάσει τρία πολιτικά πρόσωπα.

Τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, κάτι το οποίο όμως αρνήθηκε να πράξει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις