Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πασχαλινή απόδραση στο χωριό;
PLUS

Πασχαλινή απόδραση στο χωριό;

Ετοιμάζεσαι να αποδράσεις για το χωριό σου τελευταία στιγμή; Σίγουρα το Πάσχα είναι για να περνάς οικογενειακές στιγμές με τους δικούς σου, αλλά και για να αφιερώσεις λίγο χρόνο και στον εαυτό σου που πιθανόν έχεις παραμελήσει. Eδώ είναι μια λίστα με βασικά πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου πέρα από τα ρούχα σου […]

Ετοιμάζεσαι να αποδράσεις για το χωριό σου τελευταία στιγμή;

Σίγουρα το Πάσχα είναι για να περνάς οικογενειακές στιγμές με τους δικούς σου, αλλά και για να αφιερώσεις λίγο χρόνο και στον εαυτό σου που πιθανόν έχεις παραμελήσει.

Eδώ είναι μια λίστα με βασικά πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου πέρα από τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου ώστε να έχεις ολοκληρωμένη την βαλίτσα σου.

1. Aκουστικά

Σίγουρα κάποια στιγμή, είτε στη διάρκεια του ταξιδιού, ή σε μια στιγμή προσωπικής ηρεμίας θα τα χρειαστείς.

2. Ταινίες και σειρές

Πάσχα θα πει, εκτός όλων των άλλων, ελεύθερος χρόνος, διασκέδαση, χαλαρές στιγμές. Είναι μια καλή ευκαιρία να εγκληματιστείς με τις τελευταίες σειρές και ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Το «πρώτο λουλούδι της άνοιξης» – Το ψάχνουν όλοι τη Μεγάλη Βδομάδα (pics)

3. Αντηλιακό

Αν και ο καιρός προβλέπει βροχές, πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ανατροπές αφού το Πασχαλινό τραπέζι, είναι συνήθως έξω.

4. Μικρά δώρα

Μπορεί η γιορτή που έχουμε συνδέσει με πολλά δώρα να είναι τα Χριστούγεννα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και το Πάσχα δεν είναι μια γιορτή – αφορμή για να δείξεις την αγάπη σου.

Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να ετοιμάσεις μερικά δωράκια για κάποιους δικούς σου που θα περάσετε μαζί τις γιορτινές μέρες, στο χωριό. Η κίνηση μετράει και σίγουρα φτιάχνει τη διάθεση.

5. Βιβλίο

Πιθανόν με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις να έχεις αφήσει πίσω εκείνο το βιβλίο που είχες ξεκινήσει με μεγάλη διάθεση. Είναι μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτείς κάποιες στιγμές της απόδρασης σου από την πόλη και να το συνεχίσεις από εκεί που το άφησες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις