Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πασχαλάκης: «Στόχος το πρωτάθλημα, μας έχει γίνει έμμονη ιδέα»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πασχαλάκης: «Στόχος το πρωτάθλημα, μας έχει γίνει έμμονη ιδέα»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε για την εμφάνισή του απέναντι στους Αρκάδες, αλλά και για το πρωτάθλημα που κρίνεται σε τέτοια ματς.  Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: Για την εμφάνιση του απέναντι στον Αστέρα «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα […]

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε για την εμφάνισή του απέναντι στους Αρκάδες, αλλά και για το πρωτάθλημα που κρίνεται σε τέτοια ματς. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την εμφάνιση του απέναντι στον Αστέρα

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Ήταν από την αρχή της εβδομάδας ένας… Γολγοθάς, γιατί λόγω του χιονιού δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα στην προπόνηση. Ο Πρίγιοβιτς βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα με τα γκολ του, αλλά κοιτάμε αυτούς που έχουμε μείνει στην ομάδα και θα παλέψουμε για τους στόχους μας μέχρι το τέλος».

Για τον Βιεϊρίνια και τις δικές του επεμβάσεις

«Ήταν γκολάρα του Αντρέ, το βλέπουμε και στην προπόνηση την ικανότητα που έχει με τα πόδια του. Είμαι πολύ χαρούμενος, ο στόχος ενός τερματοφύλακα είναι να κρατάει το μηδέν. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ

«Έχω ξαναπεί ότι δεν με απασχολεί αν θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και μας έχει γίνει έμμονη ιδέα. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στην ομάδα του Αστέρα, που απέδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Για το αν το πρωτάθλημα κρίνεται σε ματς όπως αυτό με τον Αστέρα

«Το πρωτάθλημα κρίνεται σε αυτά τα ματς. Στα ντέρμπι έχει κίνητρο, σε αυτά τα παιχνίδια είναι που πρέπει να υπάρχει κίνητρο».

Για τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από τον Μανιά

«Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί. Με τον Μανιά είμαστε συμπαίκτες στα Γιάννινα. Είναι καλός παίκτης και κάτι τέτοιες στιγμές είναι για εμένα χαϊλάιτς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις