Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραίτηση με καταγγελίες για τον ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση με καταγγελίες για τον ΣΥΡΙΖΑ

Πως δέχτηκε πιέσεις για παραίτηση από ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει ο τέως πλέον διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου. Ο Θεόδωρος Πισιμίσης, στη μακροσκελή επιστολή του στους υπουργούς Υγείας κάνει λόγο για «ρουσφέτια» που εκθέτουν την κυβέρνηση, ενώ αναφέρεται σε ομάδα ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ που… λύνει και δένει μέσα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, εγκαλεί τον αναπληρωτή υπουργό […]

Πως δέχτηκε πιέσεις για παραίτηση από ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει ο τέως πλέον διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Ο Θεόδωρος Πισιμίσης, στη μακροσκελή επιστολή του στους υπουργούς Υγείας κάνει λόγο για «ρουσφέτια» που εκθέτουν την κυβέρνηση, ενώ αναφέρεται σε ομάδα ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ που… λύνει και δένει μέσα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, εγκαλεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ότι «δεν μπορεί να βγάλει το αμπέχονο του συνδικαλιστή και να βάλει το κοστούμι του υπουργού».

 

Διαβάστε ακόμα:

Η ειρωνική μαντινάδα Πολάκη για τον Σακελλαρίου

Ολα αυτά τη στιγμή που από την ερχόμενη Δευτέρα σταματούν επ’ αόριστον όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία, ενώ μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου καθώς πολλοί ασθενείς μένουν εκτός λόγω μη διαθεσιμότητας κλινών.

«Στο Ρίο έγινε έργο. Εργο σύμφωνο με την πολιτική της κυβέρνησης. Αυτά που έκανε η διοίκηση με το Δ.Σ. ήταν η υλοποίηση της δικής σας πολιτικής. Ποτέ δεν το εκμεταλλευτήκατε πολιτικά γιατί δε συνέφερε τα ιδιοτελή συμφέροντα της “ομαδούλας”»,αναφέρει στην επιστολή

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις