Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παπαθεοδώρου: Να διερευνηθεί ο ρόλος της Θάνου στην υπόθεση Novartis
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαθεοδώρου: Να διερευνηθεί ο ρόλος της Θάνου στην υπόθεση Novartis

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο βουλευτής του κινήματος αλλαγής Θόδωρος Παπαθεοδώρου λέγοντας ότι η σκευωρία στήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου  με  εκτελεστικούς  βραχίονες, υπουργούς  και ολίγιστους  δικαστές. Ο κ. Παπαθεοδώρου ζήτησε εκτός από τους μάρτυρες  να έρθουν για κατάθεση στην επιτροπή ο αναπληρωτής Υπουργός δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου […]

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο βουλευτής του κινήματος αλλαγής Θόδωρος Παπαθεοδώρου λέγοντας ότι η σκευωρία στήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου  με  εκτελεστικούς  βραχίονες, υπουργούς  και ολίγιστους  δικαστές.

Ο κ. Παπαθεοδώρου ζήτησε εκτός από τους μάρτυρες  να έρθουν για κατάθεση στην επιτροπή ο αναπληρωτής Υπουργός δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου για την οποία όπως είπε πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος της .

Ο βουλευτής του κινήματος αλλαγής εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή θα γυρίσει την κλεψύδρα για την αποχώρηση της κυβέρνησης από την εξουσία
«Η λάσπη που κατασκεύασε η κυβέρνηση  για τους αντιπάλους της θα την καταπλακώσει.

Ο χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει η προανακριτική έχει γυρίζει την κλεψύδρα  ανάποδα. Θα ξεσκεπάσουμε τους σκευωρούς και τις ύποπτες διαδρομές του βρώμικου 18».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις