Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ: Θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί του με τη Λαμία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί του με τη Λαμία

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στις 16:00 τη Λαμία, στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς, “τρέχουν” ένα σερί 6 αγώνων χωρίς ήττα, και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, έναν πίσω από τους πρωτοπόρους ΑΕΚ, Ατρόμητο. Παρ’ όλα αυτά, στην προηγούμενη αγωνιστική προβλημάτισαν με […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στις 16:00 τη Λαμία, στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς, “τρέχουν” ένα σερί 6 αγώνων χωρίς ήττα, και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, έναν πίσω από τους πρωτοπόρους ΑΕΚ, Ατρόμητο.

Παρ’ όλα αυτά, στην προηγούμενη αγωνιστική προβλημάτισαν με την απόδοσή τους καθώς ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στην έδρα της ΑΕΛ, που βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, Ο Ροντρίγκο Ρέι θα συνεχίσει το σερί παρουσιών κάτω από τα δοκάρια των κυπελλούχων Ελλάδος, με τον Μιγκέλ Άνχελ Κρέσπο να αναμένεται να πλαισιώσει τον Κάρλος Σαμπράνο στο κέντρο της άμυνας, και τους Λέο Μάτος, Μάριν Λέοβατς να βρεθούν στα δυο άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στις δυο από τις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής αναμένεται να βρεθούν οι Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, με τους Χοσέ Κάνιας, Εβγέν Σάχοβ να διεκδικούν τη θέση που “άνοιξε” λόγω της απουσίας του Τσίμιροτ.

Στην επίθεση, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς θα βρεθεί στη κορυφή, ο Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο, και στο αριστερό ένας εκ των Δημήτρη Πέλκα ή Ρόμπερτ Μακ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις