Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ: «Έκλεισε» τις μεταγραφές με Μουλέν, Μιχόγεβιτς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: «Έκλεισε» τις μεταγραφές με Μουλέν, Μιχόγεβιτς

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον ΠΑΟΚ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, καθώς απέκτησε τους Τιμπό Μουλέν, Μάρκο Μιχόγεβιτς. Τιμπό Μουλέν Ο Τιμπό Μουλέν αποτελεί το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου μέσου, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που άφησε ο Γκόικο […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον ΠΑΟΚ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, καθώς απέκτησε τους Τιμπό Μουλέν, Μάρκο Μιχόγεβιτς.

Τιμπό Μουλέν

Ο Τιμπό Μουλέν αποτελεί το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου μέσου, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που άφησε ο Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Σταντάρ Λιέγης.

Το συμβόλαιο του 28χρονου άσου είναι τριετούς διάρκειας, ενώ, όπως έγινε γνωστό, το ποσό που δαπανήθηκε από τους «ασπρόμαυρους» για να αποκτηθεί από τη Λέγκια Βαρσοβίας ξεπέρασε το 1.000.000€.

Μάρκο Μιχόγεβιτς

Ο 21χρονος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 και θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 16.

Αποκτήθηκε από το Σαράγεβο, ενώ θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο αφού πλέον συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις της Εθνικής Βοσνίας.

Στη σεζόν που διανύουμε, πραγματοποίησε 14 εμφανίσεις ενώ σκόραρε και 3 γκολ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις