Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παντρεύτηκε η κόρη του Τζόρτζ Μπους – Η συγκινητική φωτογραφία από τον γάμο
ΚΟΣΜΟΣ

Παντρεύτηκε η κόρη του Τζόρτζ Μπους – Η συγκινητική φωτογραφία από τον γάμο

Παντρεύτηκε η Μπάρμπαρα Μπους , κόρη και εγγονή Αμερικανών προέδρων, το Σαββατοκύριακο. Η πρώην πρώτη κόρη και πρώτη εγγονή των ΗΠΑ, Μπάρμπαρα Μπους,  που παντρεύτηκε χθες τον Κρέγκ Κόιν, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, φόρεσε νυφικό Vera Wang. Οι γονείς της Μπάρμπαρα έκαναν γνωστό το γεγονός, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο προφίλ τους στο Instagram σήμερα το πρωί. […]

Αποτέλεσμα εικόνας για GEORGE BUSH AND DAUGHTER BARBARA

Παντρεύτηκε η Μπάρμπαρα Μπους , κόρη και εγγονή Αμερικανών προέδρων, το Σαββατοκύριακο.

Η πρώην πρώτη κόρη και πρώτη εγγονή των ΗΠΑ, Μπάρμπαρα Μπους,  που παντρεύτηκε χθες τον Κρέγκ Κόιν, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, φόρεσε νυφικό Vera Wang.

Οι γονείς της Μπάρμπαρα έκαναν γνωστό το γεγονός, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο προφίλ τους στο Instagram σήμερα το πρωί.

Σε μία από τις φωτογραφίες, ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους, συνοδεύει την κόρη του στην τελετή, που έγινε στην έπαυλη της οικογένειας.

«Η Μπάρμπαρα πήρε το όνομά της από μία μοναδική και δυνατή γυναίκα – και αυτό επειδή και η ίδια είναι μοναδική και δυνατή. Η Λόρα Μπους κι εγώ είμαστε υπερήφανοι για τη συμπονετική, τολμηρή, άγρια, ευγενική, έξυπνη και αγαπημένη κόρη μας. Και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλοσωρίζουμε τον Κρεγκ Κόιν στην οικογένειά μας», έγραψε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Barbara is named for a unique and strong woman — and rightly so, because she is unique and strong. @laurawbush and I are so proud of our compassionate, daring, fierce, kind, intelligent, loving daughter. And we’re thrilled to welcome Craig Coyne to our family. ?: @paulmorsephoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George W. Bush (@georgewbush) στις

Από την πλευρά της, η μητέρα της νύφης έκανε λόγο για μια υπέροχη μέρα, στην οποία μόνο 20 άτομα από τον στενό οικογενειακό κύκλο έδωσαν το «παρών».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It was a wonderful day in Maine when Barbara married her love and Craig joined our family. ? @paulmorsephoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Bush (@laurawbush) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις