Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παντοδύναμος ο Πατούλης – Σάρωσε στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παντοδύναμος ο Πατούλης – Σάρωσε στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Η «γαλάζια» παράταξη με επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη σάρωσε στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.  Η παράταξη ΔΗΚΙ -ΙΣΑ έλαβε ποσοστό 54,7%, έναντι 35,40% που είχε λάβει το 2014 εξασφαλίζοντας αυτοδυναμία και θα έχει 9 από τις 17 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου ιατρικού συλλόγου της χώρας.  Ένα άλλο χαρακτηριστικό των εκλογών, ήταν η […]

Η «γαλάζια» παράταξη με επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη σάρωσε στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. 

Η παράταξη ΔΗΚΙ -ΙΣΑ έλαβε ποσοστό 54,7%, έναντι 35,40% που είχε λάβει το 2014 εξασφαλίζοντας αυτοδυναμία και θα έχει 9 από τις 17 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου ιατρικού συλλόγου της χώρας. 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό των εκλογών, ήταν η συρρίκνωση του ποσοστού της παράταξης Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών που πρόκειται στον ΣΥΡΙΖΑ. Από το 15% του 2014 καταποντίστηκε στο 8%. 

Η παράταξη ΔΗΠΑΚ, που πρόσκειται στο ΚΚΕ, έλαβε ποσοστό 8,28%. Το Κίνημα Νέων Γιατρών έλαβε ποσοστό 7,64%, ακολουθεί η παράταξη ΑΡΣΙ με 6,56% και η καινούργια παράταξη «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ιατρών-Κ.Ι.ΑΝ-ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ» που έλαβε ποσοστό 5,78%. Έπονται με 5,10% η παράταξη Κίνημα Αλλαγής – Μαχόμενοι Γιατροί και με 3,25% η Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις