Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πανικός στη Ρωσία – Πολικές αρκούδες εισβάλλουν σε σπίτια(vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανικός στη Ρωσία – Πολικές αρκούδες εισβάλλουν σε σπίτια(vid)

Τρόμο προκάλεσαν σε απομακρυσμένη περιοχή της Ρωσίας πολικές αρκούδες, που εισέβαλαν σε κατοικημένη περιοχή. Αμέτρητες πεινασμένες πολικές αρκούδες έχουν κάνει… κατάληψη σε χωριό 3.000 ανθρώπων, στο αρχιπέλαγος Νοβάγια Ζέμλια, αναζητώντας τροφή. «Ποτέ δεν έχει γίνει τέτοια μαζική εισβολή πολικών αρκούδων. Κυριολεκτικά κυνηγούν ανθρώπους», δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής κοινότητας. «Οι άνθρωποι φοβούνται να βγουν από […]

Τρόμο προκάλεσαν σε απομακρυσμένη περιοχή της Ρωσίας πολικές αρκούδες, που εισέβαλαν σε κατοικημένη περιοχή.

Αμέτρητες πεινασμένες πολικές αρκούδες έχουν κάνει… κατάληψη σε χωριό 3.000 ανθρώπων, στο αρχιπέλαγος Νοβάγια Ζέμλια, αναζητώντας τροφή.

«Ποτέ δεν έχει γίνει τέτοια μαζική εισβολή πολικών αρκούδων. Κυριολεκτικά κυνηγούν ανθρώπους», δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής κοινότητας.

«Οι άνθρωποι φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους. Οι γονείς δεν αφήνουν τα παιδιά τους να πάνε σχολείο», δήλωσε άλλος αξιωματούχος της περιοχής, που κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν βίντεο με τις αρκούδες να τρέφονται από σκουπίδια σε χωματερή, να περπατούν στους χιονισμένους δρόμους, ακόμη και να επιχειρούν να εισβάλουν σε σπίτια. Ολες οι απόπειρες που έχουν γίνει να τις διώξουν, με κόρνες ή με σκύλους, έχουν αποτύχει έως τώρα.

Παρότι κάποιοι κάτοικοι της περιοχής πυροβολούν στον αέρα για να τις τρομάξουν- καθώς απαγορεύεται να τις σκοτώσουν- οι πολικές αρκούδες παραμένουν στην περιοχή.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις