Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Χάνει ταλέντο λόγω…μεταφορικών
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Χάνει ταλέντο λόγω…μεταφορικών

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Τα οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, διογκώνονται μέρα με τη μέρα χωρίς να βρίσκονται λύσεις. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να κάνει τα…«βασικά», όπως το να προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο σε ένα παιδί από τις ακαδημίες. Ο λόγος, για τον Δημήτρη Καραγιάννη, ποδοσφαιριστή της Κ17 που «βγάζει μάτια» με […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Τα οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, διογκώνονται μέρα με τη μέρα χωρίς να βρίσκονται λύσεις.

Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να κάνει τα…«βασικά», όπως το να προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο σε ένα παιδί από τις ακαδημίες.

Ο λόγος, για τον Δημήτρη Καραγιάννη, ποδοσφαιριστή της Κ17 που «βγάζει μάτια» με την πράσινη φανέλα, και έχει τραβήξει τα βλέμματα συλλόγων του εξωτερικού.

Ο νεαρός, αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, καθώς η ΠΑΕ δεν του καλύπτει τα έξοδα ώστε να μεταφέρεται από τη Μάνδρα, όπου διαμένει, προς το προπονητικό κέντρο.

Κατ’ επέκταση, όλα δείχνουν πως ακόμα ένα Ελληνόπουλο με ταλέντο θα αναγκαστεί να βγει εκτός ελληνικών συνόρων, προκειμένου να κάνει αυτό που αγαπάει και να ξεκινήσει την καριέρα του.

Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, έχουν δείξει, μεταξύ άλλων, οι Φίτεσε, Βίλεμ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις