Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Τέλος η αποχή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος η αποχή

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν κηρύξει αποχή, λόγω των οφειλομένων της “πράσινης” ΠΑΕ προς αυτούς. Ωστόσο, έπειτα από κουβέντα που είχαν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, αποφάσισαν να βάλουν πλάτη και να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας ενόψει ΠΑΟΚ. Έπειτα από συζήτηση που είχαν με τον Βασίλη […]

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν κηρύξει αποχή, λόγω των οφειλομένων της “πράσινης” ΠΑΕ προς αυτούς.

Ωστόσο, έπειτα από κουβέντα που είχαν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, αποφάσισαν να βάλουν πλάτη και να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας ενόψει ΠΑΟΚ.

Έπειτα από συζήτηση που είχαν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, οι παίκτες έδωσαν τέλος στην αποχή, ξεκινώντας από σήμερα την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» ελπίζουν ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Champions League: «Κατακρεούργησε» τη Ρόμα η Λίβερπουλ! (vids)

Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού

«Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρίσκεται η ομάδα με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και τις προσφυγές ποδοσφαιριστών, συνειδητοποίησαν και ανέστειλαν την αποχή τους από τις προπονήσεις, στηρίζοντας τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και όλοι μαζί να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις