Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πανάκριβα πληρώνει την καψούρα ο Βράνιες – Η Άντερλεχτ του δείχνει την πόρτα της εξόδου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανάκριβα πληρώνει την καψούρα ο Βράνιες – Η Άντερλεχτ του δείχνει την πόρτα της εξόδου

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Άντερλεχτ, ο Όγκνιεν Βράνιες, μετά και το νέο σκάνδαλο με τη Γελένα Καρλέουσα, αφού στο Βέλγιο έχουν απηυδήσει με τη συμπεριφορά του Βόσνιου αμυντικού. Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν μάλιστα στείλει τον παίκτη να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και εξετάζουν το ενδεχόμενο αποχώρησής του, παρά το γεγονός ότι […]

Βράνιες-1

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Άντερλεχτ, ο Όγκνιεν Βράνιες, μετά και το νέο σκάνδαλο με τη Γελένα Καρλέουσα, αφού στο Βέλγιο έχουν απηυδήσει με τη συμπεριφορά του Βόσνιου αμυντικού.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν μάλιστα στείλει τον παίκτη να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και εξετάζουν το ενδεχόμενο αποχώρησής του, παρά το γεγονός ότι μόλις έξι μήνες νωρίτερα, δαπάνησαν το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος του, Σρνταν Γέρεμιτς, μιλώντας, στο βελγικό «hln» υποστήριξε πως για τον πελάτη του υπάρχει ενδιαφέρον από όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Το “σ’ αγαπώ” από τη μπανιέρα

Κάθε μέρα και μία νέα αποκάλυψη στο ερωτικό σκάνδαλο Βράνιες – Καρλέουσα. Στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο το οποίο είχε στείλει η Γελένα στον Βράνιες.

Η Σέρβα τραγουδίστρια μέσα από την μπανιέρα της στέλνει φιλάκια και «σ’ αγαπώ» σαν… γατούλα στον Βόσνιο στόπερ.

Αποτέλεσμα εικόνας για VRANIES

Ερωτώμενος από σερβικό Μέσο, ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ σημείωσε ότι δεν θέλει να μιλήσει άλλο για το θέμα, ωστόσο έδωσε ένα ακόμα στοιχείο που επιβεβαιώνει τη σχέση του με τη Σέρβα τραγουδίστρια.

«Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τη Γέλενα. Τα είπα όλα σε μια δήλωση που έγραψα στο Instagram μου. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια. Μπορώ μόνο να επιβεβαιώσω ότι γνώρισα την μητέρα της. Συνάντησα μια υπέροχη γυναίκα στην Αθήνα, όταν η Γέλενα ήρθε σε μένα. Ειλικρινά, λυπάμαι για όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

inner

Οι απειλές του Τόσιτς και το παιδί που ήθελε η Γελένα

Η σερβική Kurir, επικαλούμενη μηνύματα του παράνομου ζευγαριού Καρλέουσα – Βράνιες που έφτασαν στα χέρια των συντακτών της, επισημαίνει σε δημοσίευμα της ότι η Γελένα ήθελε να αποκτήσει παιδί από τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το πάθος των δύο ήταν τόσο έντονο που η Καρλέουσα του είχε εκμυστηρευτεί την επιθυμία της σ’ ένα από τα χιλιάδες μηνύματα που είχαν ανταλλάξει όσο διατηρούσαν τον παράνομο δεσμό τους.

Οι Σέρβοι ισχυρίζονται μάλιστα ότι η Γελένα κάποια στιγμή είχε υποψιαστεί ότι ήταν έγκυος, ωστόσο επρόκειτο για λάθος.

Το μέσο γράφει πως έχει στην κατοχή του τον διάλογο Βράνιες – Καρλέουσα ο οποίος αφορούσε τις απειλές του προδομένου ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς.

“Τι περιμένεις να σου πω όταν μου λες ότι θα σε σκοτώσει;” φέρεται να λέει ο “Όγκι” στην Καρλέουσα η οποία με τη σειρά της παρουσιάζεται να απαντάει ως εξής: “Μπλοφάρει…”

“Και πιστεύεις ότι θα τον αφήσω να σου κάνει κακό;” τονίζει ένα άλλο μήνυμα του Βράνιες, σύμφωνα πάντα με την Kurir, που έκανε την Καρλέουσα να συγκινηθεί και να του απαντήσει: “Μωρό μου, σε αγαπώ. Είμαι ευτυχισμένη όταν είμαι μαζί σου. Όταν τραγουδάμε, όταν κάνουμε ταξίδια και μου κρατάς το χέρι.”

Στο στόχαστρο του Βράνιες και άλλη Σέρβα τραγουδίστρια

Φαίνεται πως ξεσπά νέα κόντρα με μία άλλη πρώην σχέση του, την Ντάρα Μπουμπαμάρα.

Η Σέρβα τραγουδίστρια δεν δίστασε να υποστηρίξει με δηλώσεις της σε σερβικά ΜΜΕ την Γελένα Καρλέουσα για τα όσα καταμαρτύρησε για τον Όγκνιεν Βράνιες και ο Βόσνιος διεθνής στόπερ δεν δίστασε ούτε λεπτό να την απειλήσει.

“Θα σε κάνω σαν τη Γελένα. Ντάρα, αν δεν κλείσεις το στόμα σου, θα δημοσιεύσω τις γυμνές φωτογραφίες σου”, φέρεται να έχει πει όπως αποκαλύπτουν σερβικές πηγές.

Δείτε ακόμη:

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΡΑΝΙΕΣ

Καρλέουσα στον Βράνιες: «Πώς θα πάρω το σκληρό κ@@ σου τώρα;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις