Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Παιχνίδια εξουσίας και εκλογών»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Παιχνίδια εξουσίας και εκλογών»

Για «παιχνίδια εξουσίας» κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και το Μέγαρο Μαξίμου απαντά με ειρωνικά σχόλια. «Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι του διδύμου Τσίπρα-Καμμένου στην εξουσία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προεξοφλώντας εκλογές ως τον Μάιο του 2019, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι «η ανεπάρκεια της κυβέρνησης οδηγεί […]

Για «παιχνίδια εξουσίας» κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και το Μέγαρο Μαξίμου απαντά με ειρωνικά σχόλια.

«Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι του διδύμου Τσίπρα-Καμμένου στην εξουσία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προεξοφλώντας εκλογές ως τον Μάιο του 2019, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι «η ανεπάρκεια της κυβέρνησης οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο» και κατηγόρησε τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «παίζουν τη χώρα στα ζάρια».

Ο Τσίπρας τους «έσυρε» στα δικαστήρια αλλά έχασε τη δίκη

Πρότεινε μάλιστα στον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές πριν από τη ΔΕΘ. «Έτσι θα βρει και άλλοθι να μην ανέβει στη Βόρεια Ελλάδα» είπε με έμφαση.

Ο δρόμος προς τις κάλπες δεν θα είναι ομαλός προέβλεψε ο κ. Μητσοτάκης, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση θα επινοήσει σκάνδαλα και ο καθεστωτισμός θα φτάσει στα άκρα, ενώ αναφερόμενος εμμέσως στις καταγγελίες της ΝΔ για τα αδέρφια Τσίπρα και την πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα αναρωτήθηκε «πως τα φέρνει η ζωή. Αυτοί που μιλούσαν για ηθικό πλεονέκτημα, από κατήγοροι βρέθηκαν απολογούμενοι».

Σε αυτές τις κατηγορίες το Μέγαρο Μαξίμου απαντά σε αυστηρό τόνο.

Άφθονο δηλητήριο για τα γένια του Κυριάκου και την Ευγενία

Σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου για εκλογές πριν από τη ΔΕΘ.

«Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη, που ζήτησε εκλογές τον Αύγουστο να μην εκτίθεται στον ήλιο, διότι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο θερμοπληξίας»,αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου, υπογραμμίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα χάσει και τις εκλογές που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις