Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παιδόφιλος πάστορας μπήκε φυλακή και ήρθε αντιμέτωπος με το μένος των κρατουμένων (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Παιδόφιλος πάστορας μπήκε φυλακή και ήρθε αντιμέτωπος με το μένος των κρατουμένων (vid)

Την πρώτη μέρα του χρόνου κακοποίησε σεξουαλικά μια 12χρονη. Στη συνέχεια, τη σκότωσε. Ο παιδόφιλος πάστορας κατέληξε στη φυλακή και οι κρατούμενοι του επιφύλασσαν “θερμή” υποδοχή, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τα πλάνα τραβήχτηκαν στις φυλακές Βιλιαβισένσιο της κεντρικής Κολομβίας. Οι κρατούμενοι έχουν αναγκάσει τον πάστορα να καθαρίσει τους τοίχους των τουαλετών με οδοντόβουρτσα, φορώντας […]

παιδόφιλος πάστορας

Την πρώτη μέρα του χρόνου κακοποίησε σεξουαλικά μια 12χρονη. Στη συνέχεια, τη σκότωσε.

Ο παιδόφιλος πάστορας κατέληξε στη φυλακή και οι κρατούμενοι του επιφύλασσαν “θερμή” υποδοχή, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τα πλάνα τραβήχτηκαν στις φυλακές Βιλιαβισένσιο της κεντρικής Κολομβίας.

Οι κρατούμενοι έχουν αναγκάσει τον πάστορα να καθαρίσει τους τοίχους των τουαλετών με οδοντόβουρτσα, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Το συμβάν καταγράφηκε από τρόφιμο και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και σχολίων.

Την Πρωτοχρονιά ο Gomez Vaca αποπλάνησε την 12χρονη Angie Lorena Nieto, οδηγώντας την σε ερημική τοποθεσία όπου την κακοποίησε σεξουαλικά και μετά τη σκότωσε.

Ομολόγησε το έγκλημά του στις Αρχές όταν μάρτυρες δήλωσαν πως είδαν την ανήλικη να φεύγει μαζί του. Ο πάστορας κρίθηκε ένοχος, περιμένοντας να του ανακοινωθεί η ποινή. Σύμφωνα με τοπικά μέσα πάντως, αντιμετωπίζει έως και 50 χρόνια φυλάκιση.

Οι κρατούμενοι της φυλακής που οδηγήθηκε, γνώριζαν ήδη ποιος είναι και τι έχει κάνει.

Ενώ τραβούν βίντεο, τον υποχρεώνουν να ομολογήσει για άλλη μια φορά και «να ικετεύσει την οικογένεια του θύματός του για συγχώρεση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις