Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παγκόσμιο viral η διαφήμιση με τον μικρό για τον πόλεμο (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμιο viral η διαφήμιση με τον μικρό για τον πόλεμο (vid)

Viral έχει γίνει η διαφήμιση με τον μικρό που ζητά από ηγέτες να σταματήσει ο πόλεμος. Μέσα σε δέκα ημέρες περίπου, η εν λόγω διαφήμιση έχει γίνει το νέο, «καυτό» θέμα του YouTube παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές. Το εν λόγω πρότζεκτ είναι μία διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας, στην οποία ένας ανήλικος συνομιλεί με ηγέτες κρατών, […]

Viral έχει γίνει η διαφήμιση με τον μικρό που ζητά από ηγέτες να σταματήσει ο πόλεμος.

Μέσα σε δέκα ημέρες περίπου, η εν λόγω διαφήμιση έχει γίνει το νέο, «καυτό» θέμα του YouTube παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές.

Το εν λόγω πρότζεκτ είναι μία διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας, στην οποία ένας ανήλικος συνομιλεί με ηγέτες κρατών, όπως είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Κιμ Γιονγκ Ουν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Διαβάστε ακόμα: Έκτακτη συνάντηση Κιμ Γιονγκ Ουν και Μουν Τζε-Ιν

Τους ζητά να σταματήσουν την κρίση στον αραβικό κόσμο. Έχει πολλά πολιτικά μηνύματα, καθώς γίνεται αναφορά και στην Ιερουσαλήμ, η οποία αποκαλείται πρωτεύουσα της Παλαιστίνης.

Επιπλέον, στο βίντεο φαίνονται πλάνα με μετανάστες που προσπαθούν να βρουν τρόπο διαφυγής, είτε μέσω της θάλασσας είτε από τα ποτάμια, προκειμένου να βρουν καλύτερες συνθήκες ζωής.

Την ίδια ώρα το σπίτι του μικρού έχει γίνει συντρίμμια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις