Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με δωρεάν είσοδο πραγματοποιείται αύριο, Πέμπτη 21 Ιουνίου, στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα Mουσικής. Αθήνα 2018: Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ), το Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ Αττικής και τον Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», περιλαμβάνει […]

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με δωρεάν είσοδο πραγματοποιείται αύριο, Πέμπτη 21 Ιουνίου, στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα Mουσικής.

Αθήνα 2018: Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ), το Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ Αττικής και τον Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», περιλαμβάνει μια ήπια μουσική βραδιά με τη ρεμπέτικη ορχήστρα του ΠΚΕ-ΟΤΕ και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του πρώην Natura shop.

H εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30. Θα προηγηθεί συζήτηση-διαβούλευση για τις πράσινες διαδρομές στην Αττική και τις δυνατότητες ενοποίησής τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις