Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πένθος στο Πολεμικό Ναυτικό – Υπαξιωματικός βρέθηκε νεκρός μέσα σε φρεγάτα
ΕΛΛΑΔΑ

Πένθος στο Πολεμικό Ναυτικό – Υπαξιωματικός βρέθηκε νεκρός μέσα σε φρεγάτα

Τα ακριβή αίτια θανάτου του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στη φρεγάτα “ΨΑΡΑ” παραμένουν αδιευκρίνιστα.  Επικελευστής που υπηρετούσε στη φρεγάτα «ΨΑΡΑ» έχασε τη ζωή του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ βρισκόταν εντός του πλοίου. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, τις πρωινές ώρες Τρίτης 12 Φεβρουαρίου […]

Πένθος στο Πολεμικό Ναυτικό - Υπαξιωματικός βρέθηκε νεκρός μέσα σε φρεγάτα

Τα ακριβή αίτια θανάτου του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στη φρεγάτα “ΨΑΡΑ” παραμένουν αδιευκρίνιστα. 

Επικελευστής που υπηρετούσε στη φρεγάτα «ΨΑΡΑ» έχασε τη ζωή του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ βρισκόταν εντός του πλοίου.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, τις πρωινές ώρες Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2019, ο επικελευστής Γ. Σ. της φρεγάτας «ΨΑΡΑ» απώλεσε τις αισθήσεις του ευρισκόμενος εντός πλοίου.

Στον υπαξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού του πλοίου, του Αρχηγείου Στόλου και του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας.

Ακολούθως διακομίσθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του, ενώ για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν από τη διενέργεια νεκροψίας, η οποία έχει ήδη διαταχθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις