Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πέδρο Μάρτινς: “Δεν επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να κάνει τέτοια ματς”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέδρο Μάρτινς: “Δεν επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να κάνει τέτοια ματς”

Πολύ δυσαρεστημένος από τους παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μάρτινς, μετά το απογοητευτικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Μαρτίνς στάθηκε στα λάθη που έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ χώρισε τους παίκτες του Ολυμπιακού σε δύο γκρουπ στην προπόνηση. «Όλοι μας έχουμε ευθύνη για το αποτέλεσμα και φυσικά για την […]

Πέδρο Μάρτινς Δεν επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να κάνει τέτοια ματς

Πολύ δυσαρεστημένος από τους παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μάρτινς, μετά το απογοητευτικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνς στάθηκε στα λάθη που έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ χώρισε τους παίκτες του Ολυμπιακού σε δύο γκρουπ στην προπόνηση.

«Όλοι μας έχουμε ευθύνη για το αποτέλεσμα και φυσικά για την εμφάνιση. Κάναμε σοβαρά λάθη με τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά τους επιτρέψαμε να έχουν την πρωτοβουλία.

Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε ως Ολυμπιακός τέτοια ματς και να στεναχωρούμε όσους μας πιστεύουν και τον κόσμο μας», σχολίασε σχετικά ο Πορτογάλος.

Επιπλέον, ανέλυσε τα λάθη κάθε παίκτη και αναφέρθηκε στο ότι δεν γίνεται ο Βούκοβιτς να είναι ο μόνος με κάπως θετικό πρόσημο βάσει στατιστικής και αριθμών στο παιχνίδι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε επανειλημμένα το ματς κακό εκ μέρους της ομάδας του Πειραιά.

“Πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας στην Ευρώπη”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε και για το Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου:

«Έχουμε μπροστά μας μία επόμενη αγωνιστική πρόκληση, αυτήν της Ευρώπης, όπου πρέπει να δείξουμε αντίδραση και να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι μαζί προχωράμε για να τα καταφέρουμε».

Επίσης υπάρχει μία εκτίμηση για τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου.

Παράλληλα, τα θέματα των Φουρτούνη και Ομάρ, οι οποίοι ως γνωστόν έχουν προβλήματα τραυματισμών, παραμένουν ανοιχτά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις