Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ο “Nero” ξετρυπώνει διακινητές παραισθήσεων – Εντόπισε πάνω από 20 κιλά κάνναβης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο “Nero” ξετρυπώνει διακινητές παραισθήσεων – Εντόπισε πάνω από 20 κιλά κάνναβης

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε δεινό κυνηγό διακινητών παραισθήσεων, έχει εξελιχθεί ο “Nero”, ο αστυνομικός-ανιχνευτής σκύλος της Δίωξης των Ιωαννίνων! Ο εκπαιδευμένος και ταχύτατος σκύλος, εντόπισε έναν ακόμα μεταφορέα ναρκωτικών, συνεργαζόμενος άψογα με τους αστυνομικούς “συναδέλφους” του, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη στο 9ο χιλιόμετρο της Εθνικής […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε δεινό κυνηγό διακινητών παραισθήσεων, έχει εξελιχθεί ο “Nero”, ο αστυνομικός-ανιχνευτής σκύλος της Δίωξης των Ιωαννίνων!

Ο εκπαιδευμένος και ταχύτατος σκύλος, εντόπισε έναν ακόμα μεταφορέα ναρκωτικών, συνεργαζόμενος άψογα με τους αστυνομικούς “συναδέλφους” του, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη στο 9ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, στο ύψος της Ελεούσας Ιωαννίνων, ένας 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, που προέκυψαν μετά από  έρευνά τους, εντόπισαν τον 34χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο στην περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων. Ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, καλώντας τον για έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, βρήκαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Nero», σε κρύπτες σε διάφορα μέρη του οχήματος (στους θόλους των τροχών, στους προφυλακτήρες, στο χώρο της μηχανής και στις ταπετσαρίες των πίσω καθισμάτων), 39 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 19 κιλών και 900 γραμμαρίων.

Κατά την έρευνα, κατασχέθηκαν επίσης δύο κινητά τηλέφωνα του οδηγού,  ως μέσο επικοινωνίας για την διακίνηση των ναρκωτικών, καθώς και το αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφερε την ποσότητα της κάνναβης.

Την προανάκριση για την αποκάλυψη όλων των πτυχών της μεταφοράς-τελικοί παραλήπτες- διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις