Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο Giorgio Moroder ανακοίνωσε την πρώτη του περιοδεία, στα 78 του χρόνια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Giorgio Moroder ανακοίνωσε την πρώτη του περιοδεία, στα 78 του χρόνια

Πρωτοστάτησε στη χορευτική μουσική τη δεκαετία του ’70 τόσο με δικά του κομμάτια όσο και με παραγωγές που έκανε για καλλιτέχνες όπως η Donna Summer, η Cher, οι Blondie και πολλοί άλλοι. Στα 78 του χρόνια, ο θρύλος της synthpop, Giorgio Moroder, θα κάνει την πρώτη του περιοδεία τον επόμενο χρόνο όπου θα ταξιδέψει σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις με συνοδεία live μπάντας με […]

Πρωτοστάτησε στη χορευτική μουσική τη δεκαετία του ’70 τόσο με δικά του κομμάτια όσο και με παραγωγές που έκανε για καλλιτέχνες όπως η Donna Summer, η Cher, οι Blondie και πολλοί άλλοι.

Στα 78 του χρόνια, ο θρύλος της synthpop, Giorgio Moroder, θα κάνει την πρώτη του περιοδεία τον επόμενο χρόνο όπου θα ταξιδέψει σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις με συνοδεία live μπάντας με τραγουδιστές.

Μάλιστα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στις εμφανίσεις του, θα συμμετάσχει στα φωνητικά και η Donna Summer μέσω συγχρονισμένου βίντεο.

Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος και πρόσθεσε: «Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Οι fans πάντα με πλησίαζαν και με ρωτούσαν αν θα έκανα ποτέ μια πραγματική περιοδεία και όχι ένα απλό DJ set. Στις μέρες μου ήταν αδιανόητο για ένα παραγωγό να εγκαταλείψει το στούντιό του. Στα χρόνια που ζούμε οι djs και οι παραγωγοί έχουν μετατραπεί σε superstars της popμουσικής».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις