Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Χρήστος Σπίρτζης μάρτυρας στη δίκη με το Beat
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χρήστος Σπίρτζης μάρτυρας στη δίκη με το Beat

Υπέρ του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, Θύμιου Λυμπερόπουλου θα καταθέσει την ερχόμενη Πέμπτη ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, στη δίκη της Beat περί φοροδιαφυγής. Η Beat έχει καταθέσει αγωγή κατά του  Λυμπερόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας αποζημίωση ύψους 260 χιλιάδων ευρώ, μετά τις επανειλημμένες αναφορές του γνωστού συνδικαλιστή πως η εταιρεία έχει […]

Υπέρ του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, Θύμιου Λυμπερόπουλου θα καταθέσει την ερχόμενη Πέμπτη ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, στη δίκη της Beat περί φοροδιαφυγής.

Η Beat έχει καταθέσει αγωγή κατά του  Λυμπερόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας αποζημίωση ύψους 260 χιλιάδων ευρώ, μετά τις επανειλημμένες αναφορές του γνωστού συνδικαλιστή πως η εταιρεία έχει βρει τρόπους να μην πληρώνει φόρους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ισχυρισμοί του Λυμπερόπουλου οδήγησαν σε ζημιά της εταιρείας, καθώς το 20% από τους περίπου 8.000 οδηγούς ταξί με τους οποίους συνεργάζεται, σταμάτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Στο πλευρό του Θύμιου Λυμπερόπουλου την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, αναμένεται να βρεθεί ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Θάνος Βούρδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις