Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Ο Φώτης και η Μαρία δεν μου έδωσαν την ευκαιρία» (vid)
LIFESTYLE

«Ο Φώτης και η Μαρία δεν μου έδωσαν την ευκαιρία» (vid)

Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και στον Μαρίνο Βυθούλκα, μίλησε η Άννα Μαρία Βέλλη και περιέγραψε για το πως έληξε η συνεργασία της με το ΦΜ Live, που είχε κρατήσει μόνο τρεισήμισι μήνες. «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν με χαιρέτησαν», είπε η Άννα Μαρία Βέλλη. Κικίλιας-Μπαλατσινού: Η αιτία του χωρισμού […]

Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και στον Μαρίνο Βυθούλκα, μίλησε η Άννα Μαρία Βέλλη και περιέγραψε για το πως έληξε η συνεργασία της με το ΦΜ Live, που είχε κρατήσει μόνο τρεισήμισι μήνες. «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν με χαιρέτησαν», είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Κικίλιας-Μπαλατσινού: Η αιτία του χωρισμού (vid)

«Δεν τους ταίριαξα στην ομάδα και ο λόγος που πιστεύω ότι δεν τους ταίριαξα είναι ότι με πήραν για κάτι που δεν είμαι. Τσίνησα γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτό που μου ζήτησαν, γιατί δεν ήμουν εγώ.

Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω τον εαυτό μου. Μπορεί να μην ήταν ακριβώς δικό τους λάθος, μπορεί να ήμουν κι εγώ ψαρωμένη.

Αυτή την προειδοποίηση, την καμία, που δεν είχαν οι τηλεθεατές, δεν την είχα ούτε κι εγώ. Εγώ έμαθα ότι θα φύγω χωρίς να μου το πουν οι ίδιοι οι παρουσιαστές, δεν με χαιρέτησαν».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις