Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Τσιτσιπάς κάνει περήφανη την Ελλάδα – Το εντυπωσιακό βίντεο του Australian Open
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τσιτσιπάς κάνει περήφανη την Ελλάδα – Το εντυπωσιακό βίντεο του Australian Open

Mε ένα εντυπωσιακό βίντεο το Aυστραλιανό Open θυμάται τα όσα έγιναν στον τρομερό αγώνα μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ρότζερ Φέντερερ. Οι διοργανωτές είναι σε άλλο επίπεδο όπως σε άλλο επίπεδο είναι και η τρομερή mini movie που έφτιαξαν μετά την πρόκριση του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ. Ο 20χρονος τενίστας, εκτός από τη δόξα, θα […]

Στέφανος-Τσιτσιπάς-3.jpg

Mε ένα εντυπωσιακό βίντεο το Aυστραλιανό Open θυμάται τα όσα έγιναν στον τρομερό αγώνα μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ρότζερ Φέντερερ.

Οι διοργανωτές είναι σε άλλο επίπεδο όπως σε άλλο επίπεδο είναι και η τρομερή mini movie που έφτιαξαν μετά την πρόκριση του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ.

Ο 20χρονος τενίστας, εκτός από τη δόξα, θα λάβει 460.000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 290.000 ευρώ) μετά την πρόκρισή του στους «8».

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς ο Τσιτσιπάς σε περίπτωση που νικήσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ στα προημιτελικά και προκριθεί στους «4» της διοργάνωσης, θα διπλασιάσει τα κέρδη του με το ποσό να αγγίζει τα 920.000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 580.000 ευρώ).

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1086958047308759040

Η Σάκκαρη τον αποθεώνει

«Πάντα ήξερα ότι ήσουν ένας μάγος». Είναι το μήνυμα της Μαρίας Σάκκαρη στο Twitter για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κατά την διάρκεια μιας κοινής τους επίσκεψης σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικές συσκευές, είδε τον Τσιτσιπά να στέκεται πάνω από ένα μηχάνημα που «μετατρέπει» τα λόγια σε εντολή.

Εκείνος έδωσε  εντολή στο μηχάνημα, να παίξει ένα τραγούδι του Σίγκουρ Ρος, αυτό συνέβη και η Σάκκαρη έγραψε το μήνυμα.

Συγκινημένος, ο 20χρονος τενίστας τόνισε ότι δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει αυτά που νιώθει, λίγα λεπτά αφού είχε τελειώσει ο νικηφόρος αγώνας.

Το χαμόγελο του Έλληνα τενίστα αποχωρώντας από το γήπεδο τα… λέει όλα:

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1086964343344906240

Η αντίδραση του αδερφού του Στέφανου:

Πότε παίζει με Μπαουτίστα 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία στη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ, αλλά το Australian Open συνεχίζεται κανονικά, με τον Έλληνα τενίστα να αντιμετωπίζει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ ξημερώματα Τρίτης 22/01.

To ματς θα διεξαχθεί στις 03:30 ώρα Ελλάδας.

Ο Έλληνας τενίστας έχει πλέον μια μοναδική ευκαιρία να φθάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι πάντως θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τρίτης στη Μελβούρνη και έχει ήδη ανακοινωθεί ως sold out, αλλά η διαφορά 9 ωρών μεταξύ Αυστραλίας και Ελλάδας, θα αναγκάσει τους Έλληνες, να μείνουν άυπνοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις