Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Τσίπρας στο F-16, σαν τον… Κρουζ – Η έκπληξη της Πολεμικής Αεροπορίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσίπρας στο F-16, σαν τον… Κρουζ – Η έκπληξη της Πολεμικής Αεροπορίας

Μια ιδιαίτερη έκπληξη έκαναν οι επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας στον πρωθυπουργό Όπως φαίνεται δεν ξέχασαν τις στιγμές του Αλέξη Τσίπρα στο μαχητικό F-16 και του ετοίμασαν ένα βίντεο-έκπληξη. Την Τετάρτη υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα, στην εορταστική τους εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής έδωσαν στη δημοσιότητα το ροκ βίντεο του συγκυβερνήτη μαχητικού αεροσκάφους Αλέξη Τσίπρα. Στο βίντεο […]

Τσίπρας F-16

Μια ιδιαίτερη έκπληξη έκαναν οι επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας στον πρωθυπουργό

Όπως φαίνεται δεν ξέχασαν τις στιγμές του Αλέξη Τσίπρα στο μαχητικό F-16 και του ετοίμασαν ένα βίντεο-έκπληξη.

Την Τετάρτη υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα, στην εορταστική τους εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής έδωσαν στη δημοσιότητα το ροκ βίντεο του συγκυβερνήτη μαχητικού αεροσκάφους Αλέξη Τσίπρα.

Στο βίντεο έχουν βάλει τον Έλληνα πρωθυπουργό να πετάει με μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16 υπό την μουσική υπόκρουση του τραγουδιού Back in Black του αυστραλιανού hard rock συγκροτήματος AC/DC.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε με F-16 στις 12 Οκτωβρίου του 2017.

Δείτε τη σκηνή στο 1:58’’.

Ο πρωθυπουργός έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, πραγματοποιώντας χαιρετισμό, αναφέροντας την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας για τα αναδρομικά των ενστόλων στη Βουλή, ως συμβολική κίνηση, μετά από οκτώ χρόνια μνημονίων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας. Ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία της πατρίδας. Αεροπόροι κάθε γενιάς. Τα μέλη των σμηνών τα οποία τιμήσατε σήμερα. Τα στελέχη που υπηρετούν για δεκαετίες με αυταπάρνηση.
Η νέα γενιά ιπτάμενων. Και οι επόμενοι, οι Ίκαροι που περιμένουν τη σειρά τους. Αυτό είναι πραγματικά θαυμαστό.

Προχωράμε λοιπόν αύριο δια νόμου, στην απόδοση 820 εκατομμυρίων από αναδρομικές κρατήσεις που έγιναν στα χρόνια των μνημονίων και οι οποίες θα καταβληθούν, εις ό,τι αφορά τους ένστολους στο σύνολό τους μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη του τρέχοντος έτους. Ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης στο έργο καθενός και καθεμιάς», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στον χαιρετισμό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις