Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Σάκης στους δρόμους, ζητά τηλέφωνα περαστικών – Ουρλιαχτά, φιλιά και αγκαλιές (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σάκης στους δρόμους, ζητά τηλέφωνα περαστικών – Ουρλιαχτά, φιλιά και αγκαλιές (vid)

Ο Σάκης Ρουβάς βγαίνει στους δρόμους και ζητά από τους περαστικούς να του δώσουν το τηλέφωνό τους. Όχι, δεν θέλει τον αριθμό τους, αλλά τη συσκευή για να μπει στο Google Play και το App Store και να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» ώστε να μπορέσουν όλοι κι εφέτος να συμβάλουν στο σημαντικό […]

Ο Σάκης Ρουβάς βγαίνει στους δρόμους και ζητά από τους περαστικούς να του δώσουν το τηλέφωνό τους.

Όχι, δεν θέλει τον αριθμό τους, αλλά τη συσκευή για να μπει στο Google Play και το App Store και να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» ώστε να μπορέσουν όλοι κι εφέτος να συμβάλουν στο σημαντικό έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, πρωταγωνιστεί εφέτος στην τηλεοπτική καμπάνια για την «Ομάδα Προσφοράς» για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να συμμετέχει σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Το βίντεο ήδη σημειώνει τεράστια επιτυχία:

Πώς θα πάρετε μέρος στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Όποιος θέλει να γίνει μέλος της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», αρκεί να ακολουθήσει τα εξής απλά βήματα:

· Κατεβάζει την εφαρμογή

· Παίζει στις δοκιμασίες

· Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Μέσω της εφαρμογής, την οποία μπορούν όλοι να κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet (Google Play και App Store), συμμετέχουν σε δοκιμασίες, που «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου.

Όσο περισσότερο παίζει κανείς, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, το οποίο αποτελεί ένα μόνο μέρος της συνολικής επένδυσής του στο έργο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις