Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο ροκ σταρ Κιπ Γουίνγκερ στα Ιωάννινα, για ένα ακουστικό show
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο ροκ σταρ Κιπ Γουίνγκερ στα Ιωάννινα, για ένα ακουστικό show

Ο Αμερικανός ροκ σταρ, Κιπ Γουίνγκερ, πλατινένιος καλλιτέχνης και υποψήφιος για βραβείο Grammy, θα παρουσιάσει στα Ιωάννινα ένα ακουστικό show βασισμένο στα πιο πρόσφατα σόλο άλμπουμ του, αλλά και σε παλαιότερες επιτυχίες του κυρίως με το συγκρότημα των Winger. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας του Μουσείου. […]

Ο Αμερικανός ροκ σταρ, Κιπ Γουίνγκερ, πλατινένιος καλλιτέχνης και υποψήφιος για βραβείο Grammy, θα παρουσιάσει στα Ιωάννινα ένα ακουστικό show βασισμένο στα πιο πρόσφατα σόλο άλμπουμ του, αλλά και σε παλαιότερες επιτυχίες του κυρίως με το συγκρότημα των Winger.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας του Μουσείου.

Τη συναυλία με τίτλο «Kip Winger High Energy Acoustic Show», διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00 στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας», του Πνευματικού Κέντρου δήμου Ιωαννιτών.

Αποτέλεσμα εικόνας για kip winger

Η μουσική εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018, με θέμα «ΠΟΛ(Ε)ΙΣ» και πραγματοποιείται με την ευγενική συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου δήμου Ιωαννιτών ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μαζί με τον Κιπ Γουίνγκερ θα εμφανιστούν και οι George Gakis and the Troublemakers, ενώ ειδική εμφάνιση θα πραγματοποιήσει και το electric string κουαρτέτο Fortissimo

Στη συναυλία θα εμφανιστούν και οι George Gakis and the Troublemakers, ενώ ειδική εμφάνιση θα πραγματοποιήσει και το electric string κουαρτέτο Fortissimo.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις