Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο πρώτος άνθρωπος στον Άρη θα είναι γυναίκα!
ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώτος άνθρωπος στον Άρη θα είναι γυναίκα!

Η 17χρονη Αλίσα Κάρσον αναμένεται να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της να ταξιδέψει στο διάστημα και μάλιστα να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα πάει στον Άρη. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η 17χρονη εκπαιδεύεται από την NASA για να γίνει αστροναύτης. Το όνειρό της είναι να γίνει ο πρώτος άνθρωπος στον Άρη και […]

Η 17χρονη Αλίσα Κάρσον αναμένεται να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της να ταξιδέψει στο διάστημα και μάλιστα να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα πάει στον Άρη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η 17χρονη εκπαιδεύεται από την NASA για να γίνει αστροναύτης. Το όνειρό της είναι να γίνει ο πρώτος άνθρωπος στον Άρη και έχει στόχο να συμμετάσχει στην αποστολή του 2033.

Αγωνία για τις ανακοινώσεις της NASA

Είναι η πρώτη που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα NASA Passport, πηγαίνοντας στα 14 κέντρα επισκεπτών, ενώ είναι το νεαρότερο άτομο που θα γίνει δεκτό και θα αποφοιτήσει από την ακαδημία από το Advanced Possum, παίρνοντας και επίσημα την πιστοποίηση για να ταξιδέψει στο διάστημα.

Η Αλίσα μελετά, παράλληλα, όλα τα μαθήματα του σχολείου της σε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, κινεζικά, γαλλικά και ισπανικά).

Έρχεται το… ιπτάμενο ταξί – Σε συνεργασία με τη NASA

«Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ο χρόνος και να τα κάνεις όλα σε τόσο νεαρή ηλικία, ενώ παράλληλα πας σχολείο. Η συνέχιση της εκπαίδευσης μου θα φέρει και άλλες δυσκολίες σε μένα, αλλά τα έχω καταφέρει καλά μέχρι τώρα», αναφέρει στο Bored Panda.

Η 17χρονη θέλει να ενθαρρύνει και τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. «Πάντα να ακολουθείτε τα όνειρά σας και μην αφήνετε κανένα να σας τα στερήσει», λέει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις