Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ο Προσινέτσκι έδωσε στον Βράνιες τη “χαριστική βολή”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Προσινέτσκι έδωσε στον Βράνιες τη “χαριστική βολή”

Ο τεχνικός της Εθνικής Βοσνίας Ρόμπερτ Προσινέτσκι ξεκαθάρισε ότι ο Όγκνιεν Βράνιες δεν πρόκειται να ξανακληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο έρωτας στάθηκε “μοιραίος” για τον Βράνιες, που εκτός από το ότι έγινε μαζί με τη Γελένα Καρλέουσα ρεζίλι διεθνώς, ετέθη εκτός Εθνικής… Ο εκλέκτορας Ρόμπερτ Προσινέτσκι δεν τον συμπεριέλαβε για μία ακόμα […]

Όγκνιεν Βράνιες

Ο τεχνικός της Εθνικής Βοσνίας Ρόμπερτ Προσινέτσκι ξεκαθάρισε ότι ο Όγκνιεν Βράνιες δεν πρόκειται να ξανακληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο έρωτας στάθηκε “μοιραίος” για τον Βράνιες, που εκτός από το ότι έγινε μαζί με τη Γελένα Καρλέουσα ρεζίλι διεθνώς, ετέθη εκτός Εθνικής…

Ο εκλέκτορας Ρόμπερτ Προσινέτσκι δεν τον συμπεριέλαβε για μία ακόμα φορά στις κλήσεις του και ερωτηθείς για την απουσία του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο ίδιος με την συμπεριφορά του αυτοαποκλείστηκε από την Εθνική ομάδα. Όταν εκπροσωπείς μία χώρα όπως η Βοσνία πρέπει να είσαι σωστός εντός κι εκτός γηπέδου. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι. Ο Βράνιες εδώ και καιρό δεν συμπεριφέρεται έτσι. Τσακώθηκε με τους οπαδούς, μετά ήρθε η υπόθεση με τα τατού, η παράνομη σχέση του. Συγνώμη, αλλά δεν πάει έτσι. Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον προβλήματα εντός της ομάδας», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός.

Για όσους δεν γνωρίζουν πέτρα του σκανδάλου θεωρήθηκαν κάποια «ένοχα» τατού που χτύπησε ο Βράνιες στο κορμί του και τα οποία τον έκαναν persona non grata για τους συμπατριώτες του.

Ένα εξ’ αυτών απεικονίζει τον Μομτσίλο Τζούγιτς, έναν Σέρβο ιερέα, ο οποίος υπήρξε ηγέτης των Τσέτνικ κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, ο οποίος για τους Βόσνιους θεωρείται εγκληματίας πολέμου και συνεργάτης με τους Ιταλούς φασίστες και τα ναζιστικά στρατεύματα.

Δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τον Βράνιες η Καρλέουσα

Σε νέα μηνύματα που είδαν επίσης το φως της δημοσιότητας μεταξύ της Σέρβας τραγουδίστριας και του Βράνιες, εκείνη του τονίζει πως θα χωρίσει τον άντρα της για να είναι μαζί του γράφοντάς του ότι γνωρίζει τι είναι στη ζωή της.

Γελένα Καρλέουσα: «Είμαι και ερωτευμένη και σκύλα. Και μητέρα παιδιών και γυναίκα και αδερφός και σύντροφος σε όλους εσάς. Τα πάντα! Λέαινα. Γιατί είσαι λιοντάρι. Το λιοντάρι μου.  Είναι περίεργο να είσαι τρελός».

Όγκνιεν Βράνιες: «Καλά, δεν είσαι γυναίκα. Είσαι, αλλά του Ντούσκο»

Γελένα Καρλέουσα: «Είμαι αδερφός και φίλος του Ντούσκο και είμαι η δική σου ερωμένη. Και σε θέλω επειδή είσαι τυχερός και χαμογελάς. Δεν υπάρχει αγάπη εδώ και πολύ καιρό. Για πολύ καιρό και σε αγαπώ».

Όγκνιεν Βράνιες: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μένεις μαζί του τότε…»

Γελένα Καρλέουσα: «Λόγω των παιδιών, του κόσμου, της συνήθειας, αλλά εντάξει, σιγά – σιγά θα κάνει λάθος βήματα. Πρέπει να είναι ένοχος, όχι εγώ, λόγω του δικαστηρίου και όλων. Σε παρακαλώ, αργά…».

Δείτε ακόμη:

Γελένα: «Να πιάσεις τον κ@@ο μου και να τον κάνεις όπως θες» – Με αγωγή «απαντά» ο Βράνιες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις