Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Παπαχριστόπουλος στέλνει… μηνύματα: Μεγάλη μου χαρά να με εντάξει ο πρωθυπουργός στον ΣΥΡΙΖΑ (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παπαχριστόπουλος στέλνει… μηνύματα: Μεγάλη μου χαρά να με εντάξει ο πρωθυπουργός στον ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Τα χεράκια του τρίβει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, περιμένοντας να μπει στη “φωλίτσα” του ΣΥΡΙΖΑ, που ανήκει σε όλους… «Στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια της κυβέρνησης να σηκώσει τη χώρα, να τελειώσει οριστικά με τη διαπλοκή και την μιντιακή δικτατορία» δήλωσε ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος. «Τέσσερα χρόνια στήριζα […]

Θανάσης-Παπαχριστόπουλος-2.jpg

Τα χεράκια του τρίβει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, περιμένοντας να μπει στη “φωλίτσα” του ΣΥΡΙΖΑ, που ανήκει σε όλους…

«Στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια της κυβέρνησης να σηκώσει τη χώρα, να τελειώσει οριστικά με τη διαπλοκή και την μιντιακή δικτατορία» δήλωσε ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Τέσσερα χρόνια στήριζα το κυβερνητικό έργο. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη, λεηλατημένη και σιγά σιγά την αναστηλώνει. Δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω» επισήμανε μιλώντας στον Ant1 το πρωί της Τρίτης.

Όπως είπε, θα είναι μεγάλη του χαρά αν ο πρωθυπουργός τον εντάξει σε αυτήν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, θα ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και θα χαρεί πολύ αν θα συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια.

Σχολιάζοντας την παράδοση της έδρας του, σημείωσε ότι δεν έκανε κάτι το σπουδαίο, αλλά το αυτονόητο, καθώς έχει δικό του κώδικα συμπεριφοράς.

Σχετικά με τη στάση των έξι βουλευτών και τη δέσμευση στήριξης, ανέφερε ότι μπορούν να διαφοροποιηθούν αργότερα σε κάποιο νομοσχέδιο και εξήγησε ότι η δέσμευση ήταν για να μην ευτελίζεται ο κοινοβουλευτισμός.

Ας θυμηθούμε κάτι από τα παλιά…

Δείτε ακόμη: 

Τέρενς-Κουίκ-1.jpg

Μετάλλαξη: Όταν ο Τέρενς Κουίκ έπαιρνε συνέντευξη από χουντικούς και έβριζε με πάθος τον ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις