Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / “Ο πήχης της ξεφτίλας στα Τάρταρα, δεν είναι άνθρωπος” – Ο Πολάκης “απειλεί” νεκρό δημοσιογράφο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Ο πήχης της ξεφτίλας στα Τάρταρα, δεν είναι άνθρωπος” – Ο Πολάκης “απειλεί” νεκρό δημοσιογράφο

Την οργή και την αηδία του κόσμου έχει κερδίσει πανηγυρικά με τη συμπεριφορά του ο Παύλος Πολάκης Μετά την καταδίκη του για εξύβριση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από καρδιακή προσβολή τον Δεκέμβριο του 2017, προχωρά σε αήθη σχόλια που δεν μπορεί να δεχθεί ανθρώπινος νους. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, όπως […]

Παύλος-Πολάκης-6.jpg

Την οργή και την αηδία του κόσμου έχει κερδίσει πανηγυρικά με τη συμπεριφορά του ο Παύλος Πολάκης

Μετά την καταδίκη του για εξύβριση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από καρδιακή προσβολή τον Δεκέμβριο του 2017, προχωρά σε αήθη σχόλια που δεν μπορεί να δεχθεί ανθρώπινος νους.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, όπως συνηθίζει, σχολίασε την είδηση μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, γνωστοποιώντας ότι θα δώσει συνέχεια στην υπόθεση στο Εφετείο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Οργίασαν πάλι σήμερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη “μετά θάνατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη” υπευθύνου του Γραφείου τύπου του Άδωνι Γεωργιάδη όταν ήταν υπ. υγείας .

Μην βιάζεστε .Δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την αγωγή που μου έκανε λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του (όπως σταμάτησα να ασχολούμαι και με έναν εκδότη όταν έμαθα πως έπασχε από κακοήθεια).

Από τη στιγμή όμως που κάποιοι το συνεχίζουν θα το κάνω στο εφετείο!

Εκεί που μας χρώσταγαν δεν θα μας πάρουν και το βόδι…

Μόνο αυτό ως απάντηση ,τα άλλα εκεί που πρέπει…».

Η υπόθεση 

Η υπόθεση αφορούσε τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη στη Βουλή στις 6.3.2017.

Τότε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε ισχυριστεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε στείλει μέσω διευθυντή του στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίστα με 25 άτομα που διορίστηκαν στον Οργανισμό μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης.

Μετά την σχετική έρευνα αυτή αποδείχθηκε επίσης ότι ο Βασίλης Μπεσκένης δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η απόφαση

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο, όπως δείχνει η απόφαση που δημοσιεύτηκε στα dikaiologitika.gr, δέχτηκε τα επιχειρήματα του Βασίλη Μπεσκένη, καθώς έκρινε ότι πρόκειται για «ψευδείς ισχυρισμούς» του υπουργού που είχαν σκοπό «να προσβάλουν και προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψή του».

Μάλιστα, στην απόφαση υπογραμμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στους ψευδείς αυτούς ισχυρισμούς «δεν είχε ιδιαίτερη αποδεικτική θεμελίωση». Το δικαστήριο αποφάσισε ότι κ. Πολάκης διαπόμπευε στη Βουλή αλλά και σε δημόσιες αναρτήσεις του στο Facebook τον Βασίλη Μπεσκένη λέγοντας ψέματα, χωρίς μάλιστα κανένα αποδεικτικό στοιχείο γι’ αυτά που λέει.

Ενδιαφέρον έχει και το σημείο του σκεπτικού της απόφασης, με βάση το οποίο ο κ. Πολάκης δεν προσπάθησε καν να βρει αποδεικτικά στοιχεία πριν αποφασίσει να εξυβρίσει τον Βασίλη Μπεσκένη καθώς αποδείχθηκε ότι η σχετική έρευνα έγινε μετά τις δηλώσεις του και όχι από τον ίδιο αλλά από την εισαγγελία διαφθοράς.

Πώς σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε αλλά το μόνο που σας νοιάζει είναι η καρέκλα» με αυτή την φράση αντέδρασε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης για την δημοσίευση της δικαστικής απόφασης που δικαιώνει τον Βασίλη Μπεσκένη και καταδικάζει τις συκοφαντίες του Παύλου Πολάκη.

https://twitter.com/Quarknuc/status/1095444061832531971

https://twitter.com/AnAthenianToLDN/status/1095305337316487169

https://twitter.com/lena_pefani/status/1095345657878118401

Δείτε ακόμη: 

41-οι-νεκροί-από-τον-ιό-της-γρίπης.jpg

Τουλάχιστον 41 οι νεκροί από τον ιό της γρίπης και 150 στη ΜΕΘ, αλλά… «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις