Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Μπουρδούμης μιλά πρώτη φορά για τον άγριο χωρισμό του λίγο πριν τον γάμο (vid)
LIFESTYLE

Ο Μπουρδούμης μιλά πρώτη φορά για τον άγριο χωρισμό του λίγο πριν τον γάμο (vid)

O ηθοποιός Aλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή DOT και μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως αυτός ο χωρισμός ήταν πολύ δύσκολος και επίπονος. «Ο χωρισμός μου, ένα μήνα πριν το γάμο, ήταν κάτι πολύ δυνατό, πολύ άσχημο, επίπονο. Και δύσκολο […]

Μπουρδούμης

O ηθοποιός Aλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή DOT και μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως αυτός ο χωρισμός ήταν πολύ δύσκολος και επίπονος.

«Ο χωρισμός μου, ένα μήνα πριν το γάμο, ήταν κάτι πολύ δυνατό, πολύ άσχημο, επίπονο. Και δύσκολο να το αποδεχτείς και να το πράξεις και να το δεχτεί και ο άλλος. Όλα αυτά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Χρεώνω στον εαυτό μου τον χωρισμό. Ο χωρισμός μου με ταρακούνησε. Προσπάθησα να ξεπεράσω τον χωρισμό με εργασιοθεραπεία. Μετά τον χωρισμό δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Η θέση της γυναίκας είναι πιο ευάλωτη μετά από έναν χωρισμό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από μια ρομαντική πρόταση στη Βενετία, λίγο πριν τον γάμο πήγαν για λίγες διακοπές στην Πάτμο και.. χώρισαν ξαφνικά.

Όλα τελείωσαν μετά από έναν έντονο καβγά, ενώ ο επεισοδιακός χωρισμός έγινε στο ξενοδοχείο όπου έμενε το ζευγάρι.

Ένα βράδυ αφού επέστρεψαν από νυχτερινή έξοδο, η Αλεξάνδρα είδε κάποια μηνύματα στο κινητό του Μπουρδούμη τα οποία δεν της άρεσαν και είχαν σχέση με παλαιότερη σύντροφο του ηθοποιού, σύμφωνα με το Down Town.

Όσα διάβασε την εξόργισαν και σύμφωνα με μαρτυρίες ο καβγάς τους ακούστηκε σε όλο το ξενοδοχείο.

«Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε. Τελειώσαμε» φέρεται να ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου στον ηθοποιό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις