Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Κώστας Πρέκας παντρεύεται: “Έχω άλλα 22 χρόνια, θέλω να τα ζήσω ευτυχισμένος” (vid)
LIFESTYLE

Ο Κώστας Πρέκας παντρεύεται: “Έχω άλλα 22 χρόνια, θέλω να τα ζήσω ευτυχισμένος” (vid)

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση πριν από μερικές εβδομάδες φιλήθηκαν μπροστά στις κάμερες, μετά από κόντρα δεκαετιών. Ο Κώστας Πρέκας, που έχει ξεσπάσει ουκ ολίγες φορές κατά του Λάκη Λαζόπουλου, κλήθηκε να το σχολιάσει. «Μπράβο στη Μιμή Ντενίση που αγκαλιαστήκανε, φιληθήκανε. Με τον Λάκη Λαζόπουλο δεν έχω να μοιράσω τίποτα. Οι πράξεις του […]

Κώστας Πρέκας #

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση πριν από μερικές εβδομάδες φιλήθηκαν μπροστά στις κάμερες, μετά από κόντρα δεκαετιών.

Ο Κώστας Πρέκας, που έχει ξεσπάσει ουκ ολίγες φορές κατά του Λάκη Λαζόπουλου, κλήθηκε να το σχολιάσει.

«Μπράβο στη Μιμή Ντενίση που αγκαλιαστήκανε, φιληθήκανε. Με τον Λάκη Λαζόπουλο δεν έχω να μοιράσω τίποτα. Οι πράξεις του εμένα με ενόχλησαν πολύ, μου στοίχησαν πολύ. Έχω πει ότι τον συγχωρώ, αλλά να φτάσω σε αυτό το σημείο, να αγκαλιαστώ και να φιληθώ μαζί του νομίζω ότι δεν θα μπορέσω να το τολμήσω».

Επίσης, αποκάλυψε ότι παντρεύεται μέσα στο 2019 και πως είναι πολύ ερωτευμένος με την ισχυρή κυρία των δημοσίων σχέσεων, Μαίρη Βιντιάδου.

«Έχω άλλα 22 χρόνια. Νομίζω θα είμαι ευτυχισμένος αυτά τα 22 χρόνια που έρχονται» είπε μεταξύ άλλων.

O Kωστας Πρεκας δίπλα στη Μαιρη Βιντιαδου σε εξοδο με φιλους

Τέλος, αποκάλυψε τον τελευταίο ρόλο που θα υποδυθεί, που θα είναι ο “Γέροντας Παΐσιος” και με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η καριέρα του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις