Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Κυριάκος άκουσε τα κάλαντα και έστειλε μήνυμα στην Αλβανία (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κυριάκος άκουσε τα κάλαντα και έστειλε μήνυμα στην Αλβανία (vid)

Αμέσως μετά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που άκουσε από τον σύλλογο Βορειοηπειρωτών «Ομόνοια», ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση της Αλβανίας. Σχολιάζοντας τις ενέργειες της αλβανικής κυβέρνησης, με την αρπαγή περιουσιών Βορειοηπειρωτών στη Χειμάρρα, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι […]

Κυριάκος-Μητσοτάκης-7.jpg

Αμέσως μετά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που άκουσε από τον σύλλογο Βορειοηπειρωτών «Ομόνοια», ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση της Αλβανίας.

Σχολιάζοντας τις ενέργειες της αλβανικής κυβέρνησης, με την αρπαγή περιουσιών Βορειοηπειρωτών στη Χειμάρρα, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι ταυτισμένη με το σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι το παραπάνω «δεν επιδέχεται καμίας απολύτως αμφισβήτησης» ενώ τόνισε ότι «θα είμαστε πάντα κοντά στα αναφαίρετα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις