Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Κοντονής μέτρησε τους “θαυμαστές του Χίτλερ” που τον γιούχαραν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κοντονής μέτρησε τους “θαυμαστές του Χίτλερ” που τον γιούχαραν

«Οχτώ νεοναζί θαυμαστές του Χίτλερ, και καμιά δεκαριά ακροδεξιοί της ΝΔ ήταν στα Γιαννιτσά», είπε ο Σταύρος Κοντονής για όσους τον γιούχαραν στα Γαννιτσά. Ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας στην ΕΡΤ χαρακτήρισε τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε για την συμφωνία με τα Σκόπια «καταγέλαστες αντιδράσεις». Κοντονής: «Με αποδοκίμασαν φασίστες και χιτλερικοί» Συμπλήρωσε ότι δεν τον νοιάζουν μεμονωμένες […]

«Οχτώ νεοναζί θαυμαστές του Χίτλερ, και καμιά δεκαριά ακροδεξιοί της ΝΔ ήταν στα Γιαννιτσά», είπε ο Σταύρος Κοντονής για όσους τον γιούχαραν στα Γαννιτσά.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας στην ΕΡΤ χαρακτήρισε τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε για την συμφωνία με τα Σκόπια «καταγέλαστες αντιδράσεις».

Κοντονής: «Με αποδοκίμασαν φασίστες και χιτλερικοί»

Συμπλήρωσε ότι δεν τον νοιάζουν μεμονωμένες αντιδράσεις που συνδυάζονται με τραμπουκισμό και βία. «Είναι περιθωριακές και καταγέλαστες», συμπλήρωσε.

«Το ερώτημα είναι αν θέλουμε να διαιωνιστεί σύνθετη ονομασία με το Μακεδονία που θα περιορίζεται μονό στις διακρατικές σχέσεις Ελλάδας -Σκοπίων, ή μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό- πάγια θέση όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών- έναντι πάντων. Δεν υπάρχει θέμα εθνότητας, η συμφωνία διαλαμβάνει μόνο το θέμα της ιθαγένειας», δήλωσε ακόμη.

Γιούχαραν Κοντονή και Τζάκρη – «Προδότες» (vid)

Σε ό,τι αφορά τις 180 ψήφους που ζητά ο Πάνος Καμμένος για να περάσει η συμφωνία, διευκρίνισε ότι δεν είναι συνταγματική επιταγή. «Δεν είναι συνταγματική επιταγή επειδή το λέει ο κ. Καμμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η μη συμπερίληψη του όρου Μακεδονία είναι πλέον μαξιμαλιστική, το είχε πει και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφέροντας μάλιστα ότι ο Σαμαράς “τα έκανε μούσκεμα’’», δήλωσε ακόμη.

Μιλώντας για τη συμφωνία του Eurogroup για το χρέος, σχολίασε ότι προκάλεσε μόνο διθυράμβους στο εξωτερικό.

Φασίστες, Χρυσή Αυγή και ΝΔ βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τα γιουχαρίσματα!

«Δεν γίνεται να έχουμε θετικές αναλύσεις και σχόλια στο εξωτερικό, και ανακοινώσεις και αναλύσεις στο εσωτερικό που κινούνται από την καταστροφή έως την απολυτή καταστροφή», συμπλήρωσε και κατήγγειλε τη ΝΔ ότι προσπάθησε να εμποδίσει τη συμφωνία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις